Jogos Mokymas Sėdmenų Įrašą Šlaunies Treniruoklius, Rankos Raumenų, Krūtinės, Juosmens Treneris Sporto salę Namuose Fitneso Treniruotės Mašina Dūmtraukio " Įrašą

€7.37

-45%

€13.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tinka įrengti, gimnastikos įranga, imx477, lady platforma, mankšta namuose, Kojų treniruoklis, hantelio štanga apykaklės įrašus, treadmil namų, sėdmenų toneriai, kojų treniruotės mašina, sporto salė.

Jogos Mokymas Sėdmenų Įrašą Šlaunies Treniruoklius, Rankos Raumenų, Krūtinės, Juosmens Treneris Sporto salę Namuose Fitneso Treniruotės Mašina Dūmtraukio " Įrašą

* Sustiprinti savo šlaunų.

* Prarasti savo dilbio riebalų.

* Formuoti savo atgal.

* Kad jūsų krūties linijos.

* Stiprumo mokymas

* Puikiai tinka visų amžiaus grupių ir fitneso lygį ir namų gimnastikos treniruotes.

* Didelis atspalvių šlaunų raumenis, o sėdi prie savo stalo, darbe , ar net žiūrėti TV ant sofos.

✔ Medžiaga: PVC, Porolono, Metalo

✔ Spalva: Siųsti Atsitiktiniai.

✔ Dydis: 12.5 x 4,7 cm

✔ Svoris: 12.3 oz

✔ Pakuotėje: 1 x Šlaunies Meistras

✔ Lengvas

✔ Kompaktiškas Dizainas

✔ Lengva Naudoti

Komplektą Sudaro:

1 x Šlaunies Meistras

1.Mes išsiųsti prekes per 4 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

3.Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

1.Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo.Mokėjimo būdas: kreditinė kortelė; moneybookers; T/T; vakarų ir pan.

2. Prašome sumokėti per 3 dienų nuo užsakymo.

1.Kaip savo atsiliepimus (5 žvaigždutes) - tai tikrai labai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ačiū!

2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, arba paliekant pranešimus.Mes visada turės atsakyti jums.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Dėkojame už jūsų paramą!Have a nice day!

Modelio Numeris Kojos Šlaunies Exerciser
Rankos Exerciser Klasės 30KG
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija GINKLAI

Panašūs produktai