TR16 80V 350A Kulono Skaitiklis Skaitiklis Ammeter Voltmeter Galia Stebėti Baterijos Talpos Indikatorius ebike Li-ion Ličio Lipo

€27.65

-5%

€29.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: varžtas tr8, tortas topper rapunzel, Baterija Stebėti, tr16, srauto indikatorius vandens aušinimo, kulono matuoklis, baterija coulometer, baterija stebėti perstūmimo, universalus greičio matuoklis, voltmet.

PASTABA : turime dokumentus, kad dauguma produktų mūsų parduotuvėje

Jei jums reikia , susisiekite su mumis :)

1.Gaminio apžvalga:

TR16 natūra, aukšto tikslumo dabartinės tipo baterijos talpa testeris(taip pat žinomas kaip coulometer),kuris gali bandymo įtampa,srovė ir talpa baterijos padėti vartotojams žinoti, baterijos būklę, laiku.TR16 turi atminties funkciją.Jis tinka ryšio judriosios ir nešiojamosios įrangos e-bike,balansas automobiliai,valymo mašinos、priemonių、ups ir t.t.

2.Naudojimas:

TR16 tinka ličio baterijas,ličio geležies Fosfato baterijų,švino-rūgštinių baterijų ir nikelio-metalo hidrido baterijų, kurių darbinė įtampa yra nuo 8V iki 80V.

3.Pagrindiniai parametrai:

1>.Darbinė įtampa:8.0~80.0 V

2>.Darbo sklaida:10.0~12.0 mA

3>.Budėjimo sklaida:0.5~0.6 mA

4>.Miego sklaida:50~60uA

5>.Įtampos tikslumas:+/-1.0%

6>.Dabartinis tikslumas:+/-1.0%

7>.Talpa tikslumas:+/-1.0%

8>.Apšvietimą srovė:80.0~120.0 mA

9>.Disc talpa vertė:0.1~999Ah

10>.Srovės 350A sampler:0.0~350.0 A

11>.Temperatūros diapazonas:0~35℃

12>.Dydis:D59*20mm

4.Prisijungti:

Mums reikia ekranuoti laidai ir įprastą viela (0.3-0,75 mm⊃2;).Vienas galas įprastą laidus jungiasi prie teigiamo baterijos,kitas galas jungiasi į B+ rinktuvo (bet viena yra GERAI).B - rinktuvo prisijungia prie B - baterijos.P - rinktuvo prisijungti prie P - produkcijos.Pagaliau prisijungti mėginių ėmimo į coulometer pagal ekranuotas laidas.(Pastaba: diagramoje, nėra vienodas dalis).

Dėmesio: prijunkite taip, kaip parodyta griežtai.Mėginių turi būti prijungtas prie neigiamo grandinės,draudžiama prisijungti prie teigiamų grandinės.Jei norite išplėsti ekranuotas laidas,jums reikia naudoti 4 linijos pačią specifikaciją.

5.Naudojant veiksmus:

1>.Prisijungti ir patikrinti srovė : Galios po to, kai baigti ryšį, kaip parodyta paveikslėlyje,ekranas turi rodyti pajėgumų procentas.Jei ekranas neturi atsakymo,prašome patikrinti ryšį.Tada mokestis arba įvykdymo baterija,ir patikrinti, ar ekranas srovė yra lygi faktinės srovė.Jei nuokrypis yra didelis prašome patikrinti ryšį.

2>.Talpa iš naujo :prieš pirmą kartą naudojant,procentinė dalis ir pajėgumų nėra, tikroji vertė,jums reikia iš naujo nustatyti talpa: įvykdymo baterija visiškai nuspaudę "V" mygtuką 3 sekundes talpa lygi nuliui arba iki galo įkraukite bateriją ir laikydami "%" mygtuką 3 sekundes nustatyti pajėgumų visiškai.Ir ji nebūtinai turi padaryti tai dar kartą vėliau, išskyrus atvejus, pakeiskite bateriją.

3>.Patikrinti ir iš naujo faktinė talpa :Jei jums rasti ekranas talpa nesutampa faktinis pajėgumas,prašome patikrinti ir iš naujo faktinė talpa:įvykdymo baterija visiškai nuspaudę klavišą "V" dėl 3s nustatyti pajėgumų nulio,tada nustatyti gebėjimų vertę, kaip didelis, kaip įmanoma.Tada įkrauti akumuliatorių visiškai,ir ekranas talpa yra tikrasis pajėgumas.Galiausiai nustatyti rodymo pajėgumas kaip iš anksto nustatytą talpa (žr. naudojimo ir parametrą).

6.Kitos aprašymas:

1>.Kai įkrovimo ar iškrovimo,į coulometer turi būti darbe.Kitaip talpa nebus tiksli.

2>.Prisijungti apkrovos,kai impulsinė srovė yra didesnė nei apšvietimą srovė, pašvietimas (jei apšvietimas mirksi,RS+ " ir " RS - atvirkščiai),ir ekrano išsikrovimo indikatorius ,rodo, baterija senka.

3>.Pertrauka apkrovos,ir prijunkite įkroviklį.Kai įkrovimo srovė yra didesnė nei apšvietimą dabartinės,apšvietimas mirksi (jei pašvietimas,RS+ " ir " RS - atvirkščiai), ir ekrano įkrovos indikatorius rodo baterijos įkrovimo.

4>.Kai įkrovimo ar iškrovimo srovė yra mažesnė nei apšvietimą išjungti srovę, coulometer įveskite mažos galios valstybės ir šviesą išjungti.Ir TR16 galite atminties talpa.

5>.Dėl didelio jautrumo,kai coulometer yra laukimo režime (baterijos yra ne įvesties arba išvesties srovės),,jei tai yra kliudoma elektromagnetinės radiacijos (atidaryti arba uždaryti induktyvioms apkrovoms,pavyzdžiui, motorinis) beveik,šviesą netrukus atidaryti.

6>.Kai dabartinis dažnai keičiasi datos, įsigijimo gali sukelti klaidos,ir tai turės įtakos tikslumui.

7.Naudoti ir nustatant:

1>.Keisti ekrano sąsaja:

Po įjungimo, ekrano pajėgumų procentas.Paspauskite "V" klavišą,ekrane įtampa; spustelėkite "A/Ah" klavišą, ekranas talpa, spauskite "A/Ah" klavišą dar kartą, rodyti dabartinę; spustelėkite "%" klavišą, ekrane procentais.

2>.Preset talpos ir įtampos nustatymas:

1).Pagal įtampos ekranas, paspauskite "A/Ah" mygtuką 3s įvesti nulį talpa įtampos nustatymą.Rinkinys bitų virpėjimas, spauskite "V" arba "%" klavišą, kad pliusas ir minusas reikšmės, tada paspauskite "A/Ah" klavišą, norėdami baigti nustatymą.

Kai įtampa yra mažesnė už vertę, procentas bus 0%,ir šviesą išjungti.

2).Pagal pajėgumą ekranas, paspauskite "A/Ah" mygtuką 3s įveskite pajėgumo nustatymas.Rinkinys bitų virpėjimas, spauskite "V" arba "%" klavišą, kad pliusas ir minusas reikšmės, tada paspauskite "A/Ah" klavišą, norėdami baigti nustatymą.

Pastaba:Paprastai nulio talpa įtampa nereikia nurodyti.Pagal nutylėjimą yra 0V,tai negalioja.Jei norite nustatyti,prašome suprasti tikrąjį įkrauti ir iškrauti baterijos įtampos pirma.

3>.Nustatyti talpa lygi nuliui arba visiškai:

Kai pirmą kartą naudojant ar pakeisti bateriją,atminties talpa turėtų būti nustatytas nulis arba visiškai: pagrindinėje sąsajoje,paspaudę "V" mygtuką 3 sekundes talpa nulio,procentas yra 0;paspaudę "%" mygtuką 3 sekundes nustatyti pajėgumų visiškai,procentas-100. Dėmesį, kad veiksmai negali būti atkurtos.

8.Dėmesio ir garantijos:

Testeris negali būti veikiami saulės ilgą laiką, arba aplinkoje gausiu ultravioletinių spindulių, kai naudojant ar saugoti,ypač žiemą ( 60℃),kitaip jis bus sutrumpinti LCD.

9.Pakuotė:

1>.1pc TR16 80V 350A Kulono Skaitiklis;

Išsklaidymo Galia NĖRA
Miego sklaida 50~60uA
sąlyga Naujas
Budėjimo sklaida 0.5~0.6 mA
Prekės Pavadinimas IS
Darbo sklaida 10-12.0 mA
Modelio Numeris tr16
Darbinė Temperatūra 0~35 Celsijaus
Maitinimo Įtampa 8-80V
Dydis D59*20mm
Tipas Loginės Mikroschemos
Prašymas Kompiuteris
Apšvietimą dabartinis 80.0~120.0 mA
Pakuotė SOP

Panašūs produktai