JIERUIZE 6 Žiedai, Dviejų sluoksnių tiulio Vestuvių Mergina Kamuolys Suknelė Krinolīns Slydimo Underskirt Vestuvių Suknelė Vestuvių Priedai

€13.69

-29%

€19.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: demonas moteris, storas golfo, kokybės sijonas, mergina underskirt, mergina vestuvių, Peties Ilgis Šydas, hoopas už underskirt, mergina moteris, cosplay žemės blizgantis, crinolin.

Juosmens dydis yra nemokama dydis, nuo 60cm iki 90cm.

Muitinės mokesčių mokesčiai

Dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūno gal griežta.Mes galime nėra atsakingas muito mokestis, prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

1.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė. 2.Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas,mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Dar kartą,ačiū jums, užsakymų ir tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, pls imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas

Prekės Pavadinimas JIERUIZE
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas mergina
Technics Verpalai Dažyti

Panašūs produktai