TiaoBug Unisex Vaikai vientisas Trumpas Rankovės, Užtrauktuku maudymosi kostiumėlį, maudymosi Kostiumėliai, Hidrokostiumą, Vaikų Berniukų ir Mergaičių Plaukimo Mokymo Maudymosi Kostiumas

€7.80

-26%

€10.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įgalinimas, nardymo kostiumas, nb2lh, figurin vienas gabalas, trikini triquini, vaikas maudymosi kostiumėlį, vaikų maudymosi kostiumėlį, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, bikini flamingo, moters, merginos, maudymosi kostiumą.

Rinkinį Sudaro : 1Pc maudymosi kostiumėlis

Būklė : Naujas su tegus

Medžiaga : Poliamidas, Spandex

Savybės :

Maudymosi kostiumėlis pagamintas iš poliamido ir spandex medžiaga, plauti rankomis.

Dydis Stalo reiškia, amžiaus vaikams, tačiau jie yra bendras gaires tik.

Trumpomis rankovėmis, priekyje užtrauktukas uždarymo lengvai padažu, su užtrauktuku atvartu apsaugoti jūsų vaiko jautrią odą, kai skompresowanie ir rozpakowywania.

Plokšti užraktas siūlės aukščiausios kokybės minkštas, greitai džiūstantis ir 4 būdas ruožas audiniai.UPF 50+ apsauga nuo saulės.Madingi maudymosi kostiumėliai, savo vaikams.

Tinka plaukiojimas, banglentės, maudytis, paplūdimio drabužiai ir kt.

Dydžių Lentelė :

Siūlomas amžius ir aukštis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūno)

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Elemento Tipas Vienos Vienetų
Modelio Numeris Unisex Vaikai vientisas maudymosi kostiumėlis
Lytis Merginos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sportas Tipas Plaukti
Prekės Pavadinimas TiaoBug
Medžiaga Spandex
Amžius 3-10
Modelio Tipas Kratinys

Panašūs produktai