TMWT IP68 Vandeniui Povandeninio Nardymo Žibintuvėlis 100m XML T6 CREE L2 Šiltai Balta LED Scuba Fakelas Nardymo dega 18650 Baterija

€14.94

-4%

€15.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: shocker, xml 2 t6, žibintuvėlis cree xml t6, led ultrafire, fenix lempos, senter led cree xm l2, fakelas xhp, cree led, juoda lempa, nardymo šviesos diodų (led povandeninis.

Prekės kodas: YT-52 Medžiaga Aliuminio lydinys Spalva Juoda, Dydis 225*55*31mm Neto Masė 280g LED Šaltinis CREE L2 / T6 / XPE Ryškumas 1200lm maksimali Galia 10W Gyvenimą Paslaugų Laiką 100.000 valandų Baterijos tipas 2*18650 baterijos (neįeina) Apšvietimo Laikas >7h Magnetinis Jungiklis valdymo ratuką galvos lygyje, 5 režimai Aukštas-Middle-Low-Strobe-SOS Nardymo Atstumas 80~100m Logotipas topcom lazeriu graviruotas logotipas ant jo Garantija 1 metai

LED Tipas: 10W XML T6 daugiau nei 1000 liumenų 10W CREE XML2 T6 daugiau nei 1200 liumenų 10W CREE XM-L2 šiltai balta LED (geltonos šviesos), apie 3000K spalvos temperatūra 3W XPE geltona LED, spalvos temperatūra 3000K 3W XPE UV LED, bangos ilgis : 395nm fluorescencinį detektorių ar biologijos stebėjimo 3W XPE Raudonas LED

Pakavimo Sąrašas:

Nardymo Žibintuvėlis + 1.

Baltos Dėžės Pakavimui.

BATERIJOS IR BATERIJOS ĮKROVIKLIO NĖRA ĮTRAUKTI.

Valdymo ratuką, ne artimųjų 5 - mode: high - mid - low - strobe - sos

Maitinamas 2 vnt 18650 ličio baterijos ( neįeina )

Prašome įsitikinkite, kad jūsų baterija su apsaugos valdyba saugoti jį nuo per iškrovimas

1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Būdai:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime jums visą laimėti kainos pasiūlymą amout, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!

Modelio LED Karoliukai T6
Korpuso Medžiaga Aliuminio Lydinys
Apšvietimo Atstumas 100-200 m
Sertifikavimo ROHS
Galia 10 Watt
Sniegas 1200
Modelio Numeris YT-52
Zoom No
Režimo Jungiklis Padidinti
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Elemento Tipas Žibintai
Prekės Pavadinimas TMWT
Paramos Dimeris 5-8 failų
spalva juoda
Įkroviklis Įkrovimo
Funkcija Sunku Šviesos
Atsparus vandeniui Taip
Blykstės Tipas Nardymas

Panašūs produktai