2021 m. Rudenį Spausdinti Hoodies Vyrų Baltos Streetwear Tracksuit Gobtuvu Palaidinės Vyrų Atsitiktinis Žmogus hoodie Puloveris Dropshipping

€11.64

-30%

€16.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai jersey dropshipping, balta palaidinukė, vyrų palaidinukė, vyrų kostiumas dropshipping, derliaus čempionas hoodie, didelis čempionas hoodie, moterų įkrovos 2021, foxi, death note megztinis, 2021 dropship.

1.Mielas drauge,ačiū, kad perkate dovanas mūsų parduotuvėje.atminkite, pasiūlyti jūsų vardas ,pavardė, išsamus adresas,pašto kodą,telefono numerį.taip, kad galite gauti savo sklypo sėkmingai. 2. Mes naudojame Azijos szie,Prašome priemonė dydis pagal drabužius, jūs paprastai dėvėti(ne savo kūną), patikrinkite, ar jūsų dydį, žemiau dydžio diagramos, prieš perkant,Jei jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį.jei jūs nežinote apie dydį,palikite man žinutę apie savo svorį ir ūgį,aš galiu duoti jums pasiūlymą.Pastaba:Prašome leisti po 0,5-1 colio skiriasi dėl rankinis matavimas. (1 colis =2,54 cm) Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Uždaryti Tipas NĖRA
Tipas Reguliariai
Lytis VYRAI
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Stilius Reguliariai
Elemento Tipas Hoodies
Modelio Numeris WY018
Su gobtuvu Taip
Medžiaga Medvilnės
Nuimamas Dalis NĖRA
Storis STANDARTAS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Spausdinti

Panašūs produktai