Apexway Aukštos Kokybės 4pcs/daug Akumuliatoriai Li-ion, 3,7 V 600mAh 14500 / AA high-end fotoblykstės

€5.15

-17%

€6.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 14500 originalas, 18v baterija dewalt, metalo aukštos klasės, 12v baterija, 72v baterija, baterija pkcell, padengti magic mouse, byla li jonų 14500, 14500 / aa baterijos, ge li jonų baterija.

Siuntos 1. Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo gavimo. 2. Mes laivas elementus per post office oro paštu ar kitomis express paslauga, pasiūlo pirkėjui. 3. Nemokamas pristatymas daiktus tik tam tikromis šalimis, prašome patikrinti laivybos ir packaing sąrašą informaciją.Už išsiuntimą išlyginimas ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitus kurjerių sprendimas mums yra galutinė. 4. Pristatymo laikas dažniausiai priklauso nuo vietos situacijos ir pašto paslaugų.UPS, Fedex, DHL ir TNT 3-7 darbo dienos.EMS 5-14 darbo dienų HK po 7-21 Dienos. 5. Jei jūs neturite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. 6. .Nuleisti, mes remiame dropshipping.Prašome pastaba "dropshipping" dėl savo užsakymą pastaba.

Mokėjimo

Mes priimame mokėjimo paskirtas www.adeira.lt tik( sąlyginio Deponavimo, T/T, western union, kredito kortelę ir kt.) tuo atveju, jei jums atsiranda bet kuris mokėjimo problemų, kai jums padaryti užsakymą, prašome kreiptis į mus dėl pagalbos.

Grąžinimo politika

Prekės patikrino QC iki gimdymo, Jei jūs gaunate pažeistų elementų arba nekokybiškų daiktų, negalima spustelėkite "patvirtinti pristatymas" mygtuką, prašome fotografuoti juos ir kreipkitės į mus artimiausiu metu.

Straipsniai grįžo turi būti tos pačios būklės, kaip gauti ir originalioje pakuotėje ir turinį.Mums reikės priimti ir tikrinti grąžą prieš grąžinimo ar keitimo, bus pateikti, return, laivybos mokestis bus apmoka pirkėjas.Mes neturime grąžinti siuntimo išlaidas.Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti savo aktyvų grįžtamąjį ryšį ir pasidalinti savo patirtimi su mumis.Jei turite kokių nors problemų, produktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis išspręsti dar prieš jums palikti atsiliepimą.

Prekės Pavadinimas Golooloo
Nominalus Galingumas <700mAh
Sertifikavimo ROHS
Tipas Li-ion
Modelio Numeris 14500AA
Dydis AA
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Komplektacija Paketas 1
Pakaitinis Akumuliatorius No
Baterijų Skaičius 4pcs/daug
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai