Naujas gaminys DIDELĖS SPINDULIUOTĖS biologinio pavojaus SIMBOLIU IŠSIUVINĖTI GELEŽIES-JUODAS pleistras ĮSPĖJAMASIS ŽENKLAS

€5.92

-27%

€8.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pleistras, biologinio pavojaus decal, atgal pleistras, nemokamai stalker pleistras, diamond pleistras, pleistras "velcro", pleistras taktika, kailio pvc pleistras, pleistras saulės, kalėdų geležies lipdukas.

Pristatymas Main/ Kaip naudotis

Mes esame fabrike.Welcom savo dizainą, ir labai ačiū už jūsų lankotės!

PANAUDOJIMAS:

(1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies

(2).Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes.

(3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4).Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais. (5).Dėl šviesos ir kampas, spalvos gal šiek tiek skirtumą tarp produktų ir foto, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti!

(6).Vežimas: nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu, ji paprastai trunka 15-35 dienų, kad dauguma šalių, tai gali užtrukti kelias dienas, daugiau, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.

Technics Išsiuvinėti
Feature4 Jean striukė
Stilius 1 Lyginimo programos, skirtos drabužių
Feature2 Visų rūšių drabužių
Produkto Tipas Lopai
Stilius Geležies-Dėl
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris F018
Stilius 2 aplique siuvinėjimas
Feature1 lopai drabužiai
Prekės Pavadinimas Aanywell
Feature3 APLIKACIJOS
Dydis 8cm

Panašūs produktai