Tarptautinės Šachmatų Formos, Liejimo formos šachmatų lentos Silikono Formos "PASIDARYK pats" Crystal Molio Epoksidinės Dervos Lieti Pelėsių "PASIDARYK pats" Amatų Šeimos Dovanos

€2.85

-42%

€4.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelėsis žvakė silikono, mini formų silikono, šachmatų pelėsių, nuimamas pelėsių dėklas, derva gpgb pelėsių, pelės silikoninės formos, kupolo formos silikoninės formos, šachmatų lenta, egipto molio pelėsis, amatų pelėsių.

Šachmatų Lenta Silikono Formos "PASIDARYK pats" Epoksidinės Liejimo Pelėsių "PASIDARYK pats" Amatų

Kulka Taškų: 1、Laimingas Laiką su Šeima: Dervos, silikono šachmatų lenta, jūs galite padaryti individualų šachmatų ir stalo su savo šeima.Šeima sėdi prie stalo ir žaisti šachmatais, kalbėti apie senas geras dienas.Kaip miela!

2、Asmeninį Šachmatų Rinkinį: Jūs galite pridėti visus elementus, kuriuos norite gamybos proceso metu, pvz., blizgučiai, blizgučiai ar džiovintos gėlės, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Puiki dovana šeimai, draugams ir šachmatų mėgėjams.Mes esame labai laimingi, kad jūsų vaikas ar šeima, bus fall in love su jais.Idealiai tinka šalims, Kalėdų, Padėkos ir švenčių dienomis.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: Mūsų šachmatų lentos ir šachmatų lentos dervos formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono medžiagos, lankstus, patvarus, daugkartinio naudojimo ir lengvai išardyti.Interjeras yra sklandžiai ir gatavo produkto, yra lygus.Vargu ar reikia poliravimas.

4、Elementą Dydis: Šachmatų pelėsių apie 10,8 x 10,8 x 0.3 cm.Šachmatų modelis, apie 8 x 3.34 x 0.43 cm.Dėl vadovo matavimo, dydis gali šiek tiek skirtis.

5、Neprivaloma Nustatyti: 1 dervos šachmatų lentos pelėsių ir 1 dervos šachmatų lentos pelėsių.Jei turite klausimų apie mūsų dervos formų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ir teikti sprendimus.

Aprašymas: 1. Paprasta ir naudinga, nekenksmingas, natūralus anti-nugaros skausmai, didelio stiprumo ir minkštumo, atsparumo korozijai ir gebėjimą prisitaikyti.

2. Nėra lengva būti pažeista, o ne krekingo, atsparus itin aukštoms temperatūroms.

3. Taikyti atleidimo agentas dėl silikono formos.Naudoti verdančio vandens, kad pasiektų epoksidinių, bet ne vandens.

4. Sumaišykite epoksidine derva, tinkama santykis.Maišyti miltelių į epoksidine derva.Supilkite epoksidinės dervos į formą.

5. Palaukite, kol epoksidinės išgydo.Po džiovinimo, jei kai kuriose srityse yra ne lygus, galite naudoti švitriniu popieriumi ar kitais įrankiais, kad jie atrodo daugiau gražus.

6. Labai tinka priėmimo crystal chess namų puošmena, papuošalai, vaikų žaislai ir žaidimai, mokyklos mokymo žaislai, edukaciniai žaislai ir kt.

specifikacija :

Medžiaga: silicio

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Matmenys(apytiksl.):

Šachmatų pelėsiai: 85*240*25mm/3.35*9.45*0.98 į

Valdyba: 280*280*9.2 mm/11.02*11.02*0.36 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Silikono Šachmatų Formos Pelėsių

Pastaba :

1. Dėl skirtingų apšvietimas, ekranas ir kamera, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-2mm ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pavadinimas Šachmatų lenta silikono formos
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Šachmatų Lenta Silikono Formos
Tipas Didmeninės No
šachmatų pelėsių 85*240*25mm/3.35*9.45*0.98 į
Tipas 1 Šachmatų Lenta Silikono Formos
Valdyba 280*280*9.2 mm/11.02*11.02*0.36 į
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas "PASIDARYK pats" crystal epoksidinės silikono šachmatų lentos pelėsių
Medžiaga Silicio

Panašūs produktai