HISMITH vyrų vibracija masturbator Sekso Mašina audlt su Kliclok Jungtis, vyrų masturbator Sekso Mašina Priedai

€33.27

-30%

€47.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suaugusiųjų žaislas, gėjų seksas, sekso žaislas, bdsm žaislas, vibrat, lytis, analinis kaištis, atgimti, vyrų masturb, skaistybės narve ht.

SPECIALIŲ SUKURTA: Suderinama su Hismith premium sekso mašina su KlicLok Sistema, žinoma, jūs galite naudoti ją su savo rankas, BUILT-IN VIBRACIJOS PRIETAISAS: 10 Vibracija, Kombinaciją, suteiks jums papildomą malonumą, USB jungtį TINKA LABIAUSIAI ŽMOGUS: Tekstūruotos vidinis tuneliu, skirtas žmogus, su vidutinio dydžio varpa, jei turite daugiau gaidys, nereikia pirkti.LENGVA VALYTI: Atskiras dizainas, jums gali traukti vidinės dalies stroker iš ULTRAL DISKRETIŠKA PAKUOTĖ: Neutralus pakavimo pristatymo produktų, išvengti nereikalingų sumišimą.Hismith dėmesio skiriama gamybos sekso mašina ir suderinta su priedais,tai vyrų masturbacija čempionatas yra skirtas vyrams, 100% Suderinama su Hismith Premium Sekso Mašina su KlicLok Abroad.Realus masturbator yra pagamintas iš super TPR ir aplinkos ABS, 7.087 cm rankovės tiktų daugumai vyrų.Be to, ši kišenė pūlingas stroker su vibruojančiu Kiaušiniu, 10 Modelio Vibracijos Režimu,jūs galite rasti savo malonumo tašką.Ne hestate, kišenėje rankovės yra kaip tik jums.Tai yra jūsų geriausias ir saugiausias privačių mokymo meistras, kad jums sekso ilgiau.PRODUKTO PARAMETRAI: Medžiaga: ABS & TPR Atsparumas Vandeniui: 100% vandeniui Baterijos Talpa:200Mah Bendras Ilgis: 21cm Maksimalus Plotis: 9cm Rankovės Ilgis:18cm Neto Svoris: 566g Spalva:Balta PAKETĄ, ĮSKAITANT:

1 x Hismith Vyrų Masturbacija Taurė

KAŽKAS INPORTANT JUMS REIKIA ŽINOTI:

Tai vyrų masturbacija taurės kostiumas Premiun Sekso Mašina su KlicLok Sistema, o ne kostiumą-kitas prekės ženklas sekso mašina, prašau to nepamiršti.

Prašome patvirtinti, kad jūs turite varžtas sandariai drugelis rankenėlę,kitaip veržlus juostoje gali palūžti, kai jį naudoti.

Mes siūlome jums naudotis kai tepalas geriau, tepalas, nenaudokite šios prekės dideliu greičiu

šios sekso mašina nuorodą:

1.Mes naudojame Sąlyginio mokėjimo.Sąlyginio deponavimo palaiko Kredito Kortelės, Western Union", Banko pavedimu ir kt.

2. Pls atlikti mokėjimą per 3 dienas po priėmimo tvarka.

1. Mes laivas elementus per EMS, DHL, UPS, TNT, Kinija Paštu arba Honkongo Paštu.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

(Kitos šalys ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.)

1. Mes siūlome 12 mėnesių Garantija Gamintojo dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir /ar netinkamą jų gavusi).

2. Jei turite kokių nors problemų su prekės gautos, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsti daiktų atgal!Jei problema tikrai egzistuoja, pakeisti arba grąžinti pinigus yra prieinami, kai gauname prekes prekės būklė.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Masturbacija Makšties Taurės Dirbtinis Pūlingas

Dydis Length 21cm,Width 9cm
Neto Svoris 0.65 kg
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 100% Paslaptis
Conditon 100% Naujas
Elemento Tipas Masturbator Taurės Vyrų
Modelio Numeris HSA15
Funkcija Vibracija
Prekės Pavadinimas HISMITH
Tinka HISMITH Kliclok Sekso Mašina
Masturbuojantis Taurė Pridėti Premium Sekso Mašina
Prekės KODAS HSA15
spalva Balta
Medžiaga Silikono
kišenėje pūlingas Makšties Taurė
Savybės Sekso Produktai

Panašūs produktai