10inch 26cm Selfie LED Šviesos Žiedas Su Desktop Boom Arm Telefono Fotografavimo Laikiklis Stovėti Fotografijos Užpildyti Lempa Vlog Foto Video

€42.68

-29%

€60.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yn360 iii, žiedas lemputės paprasta, profesional photo light, spalvų led vaizdo šviesos, c stovėti fotografija, lazerio pack, stalinis led lempos, ling žiedas, lempa led žiedas, styke led šviesos.

Savybės:

1.Monopodzie Laikiklis Su 26cm Led Žiedo "Flash" Šviesos Lempos, Stalo Stovi Stovai Su Mobiliojo Telefono Laikiklis, Orinės Shot 2.Nagų Dailės,gyventi Broacast,vaizdo,tiktok. 3.Tinka Daugumai Studija Nuotrauka Fotografavimo,tinka Užpildyti Šviesa ir Mažus Objektus. 4.Aukštos Kokybės,stabilus Ir tvirtas,lengva Įdiegti Ir Naudoti. 5.Horizontaliosios Svirties Galima Pasukti 360 Laipsnių Kampu, Kuris Tinka Fotografuoti Iš Skirtingų Kampų, Ir Jis Gali Būti Laisvai Įtrauktas Ir Stacionarių Šaudymo.

Specifikacija:

Medžiaga: Anglies Plienas + Aplinkos Apsaugos ABS Spalva: Juoda Naudojimas: Viskas Fotografijos Apšvietimas Telefonas Įrašą: Už 6.5-10cm Pločio "iPhone" Išmanųjį telefoną (Ekranas ne didesnis Kaip 6 Cm)

Pakuotė:

1 * Darbalaukio Fotografijos Telefono Turėtojas 1 * Telefono Įrašą 1 * 360 ° PTZ

Pastaba:

1. Dėl Šviesos Ir Ekrane Skirtumas, Prekės Spalva Gali Šiek tiek skirtis Nuo Nuotraukos. 2. Prašome Leisti Klaida Keli Centimetrai Skirtumai Dėl Rankinis Matavimas.

Spalvos Temperatūra Bi-color 3200K-5600K
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas SZKOSTON
Dropshipping Parama
Funkcija 5 Stalinis Telefonas Fotografavimo Laikiklio Stovas Reguliuojamas Vlog Foto Video
3 funkcija Reguliuojamas Telefono Fotografija, Fotografavimo Stovas Laikiklis
Didmeninė Parama
Pažadas 100% Testas Prieš Pristatymas
šviesos žiedas 26cm
Funkcija 1 26CM Selfie LED Šviesos Žiedas
2 funkcija Pritemdomi Grožio LED Užpildyti Šviesos Žiedas Lempos
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Boom Arm Foto Studija Rinkiniai Gyventi
Telefonas clip Už 6.5-10cm, Plotis Išmanųjį telefoną

Panašūs produktai