CACAZI Namo Sienos plokštė Belaidžio smart stumkite Jungiklį Šviesa mygtuką 433Mhz RF Nuotolinio Valdymo Imtuvas AC 90-250V Miegamojo Lubų Lempa

€4.41

-50%

€8.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kontrolės remot, pereiti sienos wifi, 3 būdas smart switch, camper valdymo skydelis, rf jungiklis, smart switch sienos, mygtukas skydelis, 433mhz pereiti sieną, sesoo wifi, valdymo skydą jungiklis.

Veikimo principas

Įvesties ir išvesties tarpinės prieigos valdiklis.Belaidžio tinklo jungiklis valdymo srovė yra išjungtas ir ne 433 MHz.

Valdiklio parametrų:

1, Įėjimo įtampa: AC175-255V 2, darbinis dažnis: 433.92 MHZ 3, bendra keliamoji galia:

Belaidžio tinklo jungiklis parametrus:

1, darbinė įtampa: DC 3V 2, veikimo dažnis: 433MHZ 3. Perdavimo galia:

Aišku, ir pora kodas:

Jei jums reikia pakeisti kitas funkcijas su tuo pačiu valdytojas, prašome išvalyti kodas pirmas.

Darbo režimas aprašymas:

Kliringo funkciją: paspauskite valdymo valdybos kodas mygtukas 8 kartus iš eilės, LED indikatorius mirksi 8 kartus.Šiuo metu, LED indikatorius, automatiškai flash 8 kartus, nuolat, tada aišku, kodas yra baigtas, ir visi nuotolinio valdymo mygtuką kodai anksčiau išmoko anuliuojami.Virsta režimas: Paspauskite "A" mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, relė bus atidaryti, išleisti "A" mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, ir relė bus išjungtas.Jei jums išsaugoti paspauskite "A" mygtuką, esantį ant nuotolinio valdymo pulto, relė liks, kai bus nuotolinio valdymo būti išleistas, ir kai relė bus išjungtas.Savaiminio fiksavimo režimas: Paspauskite pačiu nuotolinio valdymo mygtuką, paspauskite vieną kartą, relė įjungta, paspauskite dar kartą, relė išjungta.Sujungimo režimas: Paspauskite "A" mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, relė bus įjungti, paspauskite "B" mygtuką, esantį ant nuotolinio valdymo pulto, ir relė bus išjungtas.

Kaip nustatyti darbo režimo valdiklis:

Nustatyti virsta režimas: Paspauskite mokymosi mygtuką valdytojas vieną kartą, duomenų valdytojas LED mirksi ir tada šviesa.Kai lemputė dega, paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad turi būti koduojami.Valdytojas LED mirksi nuolat 3 kartus ir tada išeiti.Kodas yra sėkmingas.Nustatyti, kad savarankiškai užrakinimo režimas: Paspauskite mokymosi mygtuką valdiklis du kartus, LED valdiklis mirksi ir tada apšviesti.Kai lemputė dega, paspauskite nuotolinio valdymo pultelio mygtuką, kad turi būti koduojami.Valdytojas LED mirksi nuolat 3 kartus ir tada užgęsta. kodas bus sėkmingas.Nustatyti susikabinti režimas: Spaudos kontrolės valdyba kodą mygtuką tris kartus iš eilės, duomenų valdytojo LED indikatorius pradės mirksėti ir tada šviesa.Kai LED lemputė mirksi, paspauskite nuotolinio valdymo pultelio mygtuką "A", kad turi būti koduojama būti įjungtas, ir reguliatorius LED indikatorius pradės mirksėti.Vis dar šviečia, ir toliau nustatymas Paspauskite nuotolinio valdymo pultelio "B" nustatymas į išjungta.Valdytojas LED mirksi ir tada išsijungia, ir nustatymas yra baigtas. (Kai susikabinti režimas, jums reikia sužinoti, du skirtingi mygtukai ant nuotolinio valdymo pulto.Pirmą kartą mokytis nuotolinio valdymo mygtuką, bus automatiškai įjungtas "on", ir antrą kartą, jums mokytis nuotolinio valdymo pulto mygtuką automatiškai bus naudojamas kaip "išjungti". )

Pastaba:

1. profesionalus elektrikas turėtų veikti šį produktą.Kai maitinimui ant, nelieskite jo antenos.Įdiekite šį produktą be atidarymo apsauginis dangtelis 2.Šis reguliatorius bus neprieinamas, jeigu sienos jungiklis su RF funkcija yra įdiegta namuose.Kitaip funkciją, turės įtakos.Tiesiog reikia pirkti atskirą belaidžio tinklo jungiklis 3. Nedirbkite su elektros energijos.Išjunkite maitinimą ir naudoti.Jei bandymas patvirtino, kad teisingai, jį naudoti, prižiūrimi profesionalaus elektriko. 4. Jei įtampa nuotolinio valdymo nepakanka, prašome pakeisti baterija laiko (nuotolinio valdymo atstumas tampa vis glaudesnis, kai nuotolinio valdymo pultelio baterijos įtampa yra nepakankamas). 5. Kai belaidžio elektroninius gaminius, reikėtų pasirūpinti, kad išvengti metalo, kaukės, didelis elektroninių prietaisų, elektromagnetinių laukų ir pan., kuris turi stiprių trikdžių šaltinius, siekiant išvengti nuotolinio valdymo ir trumpas gauna atstumas ar dirbti normaliai. 6. Nenaudokite šios elektroninės produkto neįprastai.Nenormalus naudojimas padės sumažinti produkto savybes ir ilgaamžiškumą.Sunkiais atvejais, žalos produkto, taip pat kelti pavojų saugumui.

Kaip gauti didmeninę kainą?

1.Prašome nurodyti savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime jums didmeninę kainą, sąrašą. 2.Daugiau nei 50 ar daugiau, mes naudojame DHL, "FEDEX" IP, ir kitos specialiosios logistikos ir gauti paketą, apie 7 dienas.

Kaip išspręsti šią problemą? (jei gaminys yra problema)

1. Pirmiausia patikrinkite, ar baterijos modelis yra teisingas (Cr2032 baterijos)?Yra baterija įkrauta? 2.prašome įvesti elektroninio pašto ir mes atsiųsime jums vaizdo.Jūs galite atlikite vaizdo. 3. Jei vaizdo įrašo vis dar nėra padėti jums išspręsti šią problemą, prašome imtis vaizdo ir siųsti jį į mano elektroninio pašto: [email protected] patikrinkite, ar jūsų metodas yra teisingas.Jei produktas yra tikrai sugedęs, mes iš naujo pristatyti belaidžio tinklo jungiklis ar reguliatorius jums.

Duomenų valdytojo Gavimo jautrumas -108dBm
belaidžio tinklo jungiklis darbo dažnis 433.92 MHZ
belaidžio tinklo jungiklis Moduliavimo KLAUSTI
Modelio Numeris KR2201W
Valdiklio Darbinė Įtampa AC 85V-250V 60HZ/50HZ
Elemento Tipas Jungikliai
belaidžio tinklo jungiklis Kodavimo metodas Mokymosi Kodas EV 1527
Valdiklio darbinė temperatūra -10 Celsijaus~+70 Laipsnių Celsijaus
belaidžio tinklo jungiklis, baterijos CR2032 Šarminės Baterijos ( neįtraukta Baterija)
Valdiklio darbo dažnis 433.92 MHZ
2 funkcija Elektroniniai Vartai Įeigos Kontrolės Sistemos, Elektros Prietaisų Valdymo
Funkcija 1 Garažo vartai prieigos kontrolės sistema
Sertifikavimo FCC
3 funkcija Rūpinkimės vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams, moterims, nėščiosioms
4 funkcija Fluorescencinės juostelės dizainas, šviesos
Medžiaga Plastikiniai
Garantija vieną mėnesį
belaidžio tinklo jungiklis Perduoti galia <10 mw
Valdytojas Maksimali galia <1100W
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Nuotolinio Valdymo Atstumas iki 50m (teorinis atstumas)

Panašūs produktai