Nemokamas pristatymas 20 porai/daug bižuterijos priedai kitty kačių ausų stud auskarai moterims

€7.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katės letena auskarai, mad cat auskarai, dangler katė auskarai, lipdukas katė auskarai, yeswomen katė auskarai, hat katė auskarai, katė katytė auskarai, yiremei katė auskarai, flyleaf katė auskarai, katytė mažytė auskarai.

Pristatymas Info:

Užsakymus, kurių svoris per 2KG yra paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dienas, per China Post", kuris turi 10 iki 31 dienos.

Dėl užsakymų daugiau nei 2KG, mes naudosime EMS, DHL ir UPS ir kt.Pirkėjas turi apmokėti jų dalis.

Muitinė:

Paprastai, elementus, bus laikoma kaip dovana arba pavyzdys su mažesnės vertės tam, kad pereiti vartotojo tyrimą lengvai!

Tačiau, taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl, kad mes niekada negalime žinoti visas taisykles kiekvienoje šalyje.Todėl, kaip pirkėjo, prašome tiesiog pasakykite mums savo prašymu (dėl ženklinimo, pakavimo, deklaracijos, sąskaitos-faktūros, ir t.t.) į pirkėjų ženklas.Mes sekite instrukcijas.

Garantija:

Jei turite kokių nors problemų su prekės gautos, prašome pranešti mums per 7days po gauti.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsti daiktų atgal!!Jei problema tikrai egzistuoja, keitimo ar grąžinimo yra prieinami, kai gauname prekes prekės būklė!

Atsiliepimai:

Mieli pirkėjai, jeigu jūs esate patenkinti mūsų produktus, prašome padėti mums duoti teigiamų atsiliepimų.Jei problema yra rasti elementą, tiesiog susisiekite su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų čia, kaip ir mes manome, kad visos problemos bus išspręstos po aktyvus bendradarbiavimas ir geri bendravimo!

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės

Lytis MOTERIS
Medžiaga Metalo
Atgal Rasti Push-atgal
Metalų Tipas cinko Lydinys
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Gyvūnų
Stilius Madinga
Elemento Tipas Auskarai
Prekės Pavadinimas YUANJUAN
Modelio Numeris 14100102

Panašūs produktai