Guanqin 2020 šviesos žiūrėti vyrų mechaninė žiūrėti automatinis tourbillon atsparumas vandeniui mens watch kalendoriaus Datos Relogio Masculino

€33.27

-50%

€66.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ary laikrodžiai, vyrai skeletas žiūrėti, pagani, aliang mens watch, seiko žiūrėti, orient, žiūrėti, tourbillon, vyrai žiūrėti, guanqin žiūrėti.

GJ16149

- Prekės pavadinimas: GUANQIN

- Byla medžiaga:Nerūdijančio Plieno

- Judėjimas: Mechaninė automatinė movet.

- Vandeniui: 3Bar (30M)

- Dažnių Juosta:Nerūdijančio Plieno

- Dail skersmuo:39mm

- Dail storis: 13mm

- Band plotis:20mm

- Žiūrėti ilgis: 22cm

- Atsparios Smūgiams

- Šviesos

- Multi-funkcija:savaitės ekranas, mėnulis rodymas, kalendoriaus rodymas

- Patvari medžiaga,3 metų garantija.

- Gamyklos rozetės, konkurencinga kaina.

Pakuotė

1 X GUANQIN ŽIŪRĖTI

1 X DĖŽUTĖ

1 X Veidrodis Medžiaga

1 X Garantinė Kortelė

1 X Pakeisti Dirželį Įrankis

Kiekvienas mūsų produktas padarei, atsparus vandeniui testas , ir atsparus įbrėžimams,, ėmimo stiklo daryti gaminti reguliariai.

Grąžinimo Politika

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, tikimės, kad mūsų produktų gali padaryti jums patenkinti. 2. Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes jums išspręsti jas kuo greičiau. 3. Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis, mes remiame kai kuriose šalyse "lengva vietos sugrįžimas" (JAV, UK, FR, ES, ect..), prašome būti tikri, pirkti.

- GUAN ČIN yra gamintojas, kuris turi ilgą istoriją, laikrodžių gamybos ir projektavimo Kinijoje, buvo profesionalių dizainerių laikrodžiai , skirta rafinuotas ir elegantiškas ir funkcionalus laikrodžiai klientams ,Tegul laiko filmuoti savo gyvenimą, atminties kartu savo kelionę.

- GUAN ČIN bendrovė naudoja aukštųjų technologijų gamybos technologijas, gerinti gaminių kokybę, mažinti gamybos išlaidas, suteikti prieinamą produktus klientams.vertė-kaina, laikrodžiai, jūs to vertos!

- Mes tikimės, kad turi ilgą bendradarbiavimo su jumis , sveiki didmeninė ,mes turime konkurencingas kainas ir kokybę, jei jums patinka mūsų produktus, prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Pažymėjimo išdavimo ir išvaizda patentų

pt.www.adeira.lt/store/2180010

Mes turime daug modelių, galite spustelėkite šią nuorodą, eikite į mūsų parduotuvėje rasti jums patinka

Kaip išlaikyti žiūrėti

1. Netyčia paskambina turėtų būti vengiama. 2. Venkite tiesioginio kontakto su tirpikliai, valymo priemonės, kvepalai, kosmetikos ir kt. , nes jie gali pažeisti apyrankę, atveju, arba tarpikliai. 3.Nereikia ištraukti karūną jėga. 4.Pagal laikrodžio RODYKLĘ.Pirmą kartą dėvėti, jums reikia baigti žiūrėti 30 ratų sukimas pagal laikrodžio rodyklę, siekiant užtikrinti normalų žiūrėti. 5. Nereikia atskleisti savo atsparus vandeniui žiūrėti, karšto vandens,garo, šampūnas ar muilas ir kt.nereikia naudoti drėgnų rankų nustatyti laiką ,nereikia naudoti po vandeniu . 6. Už judėjimo mechaninė žiūrėti struktūra.Nėra nustatyti kalendoriaus metu nuo 10 val. iki 3 val ,kitaip jis lengvai veda į judėjimo žalą.Jei būtina nustatyti, kad kalendorius tą laikotarpį, pirmiausia surinkite laikotarpį į kitą laikotarpį, tada nustatykite kalendoriaus, ir tada redaguojame teisingą laiką.

Peržiūros

- Mes esame malonūs ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikimės, kad jums patiks jūsų pirkinių mano www.adeira.lt parduotuvė. - Jei jums patinka mūsų paslaugų ir produktų, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi. - Ir jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš atostogas, bet atsiliepimų. - Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.mes patikrinti kiekvieno sklypo, kol mes išsiųsti jį. - Mes visada sutelkti dėmesį į jūsų sklypą, kai jis kelyje jums, jei jūs negalite stebėti jį ,prašome susisiekti su mumis . - Prašau, nepalik jokių neigiamų(3 žvaigždučių) arba neutralų grįžtamąjį ryšį(1-2 žvaigždučių) arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.adeira.lt be ryšio.Mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Juostos Plotis 20mm
Byloje Formos ROUND
didelis ciferblatas Mechaniniai Laikrodžiai
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Byla Storis 13mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Vyrų mados žiūrėti Automatinė
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Funkcija Savaitę Ekranas
Prekės Pavadinimas guanqin
Modelio Numeris GJ16149
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Kilmės KN(Kilmės)
Juostos Ilgis 22cm
Automatinis savaiminis vėjo Žiūrėti Vyrai Sportas Laikrodžiai
Stilius Verslas
Ciferblato Skersmuo 39mm
Vyrai Automatinis Savarankiškai Vėjo Žiūrėti GUANIN tourbillon žiūrėti
Erkek kol saati guanqin
Reloj Hombre GUANQIN Automatinis laikrodis
Automatinis savaiminis vėjo Žiūrėti Relogio Masculino

Panašūs produktai