Moterys Nustatyti Tricot Suknelė Naują Atvykimo Rudenį, Žiemą 2 Vnt Hijab Trikotažas Kostiumas Islamo Musulmonų Drabužiai Ilgas Cardigan Modelio

€20.59

-45%

€37.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: musulmonų eving suknelė moterims, musulmonas, musulmonų vyras rinkiniai, moterų maldos suknelė, bžūp hijab, saudo arabijos musulmonų drabužiai., antklodė mezgimo, 2 dalių komplektas musulmonų ponios, mados musulmonų kelnės, cardigan ir suknelė rinkinys.

AUKŠTOS KOKYBĖS TURKIJOS TEKSTILĖS

Pagamintas Turkijoje Dėl didmeninės prekybos prašome susisiekti su pardavėju Produkto savybės Modelio Dydis: 38 / M dydžio.Audinio Savybės: Pagaminti iš Tricot Audinio.Suknelė Ilgis: 135cm Megztinis Ilgis: 128cm Produkto savybės: Naujas sezonas hijab mados produkto.Čia gali būti toninis skirtumas gaminio spalva dėl koncepcijos nuotraukas.

PRISTATYMAS

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pašto adresas yra teisingas. 2. Savo užsakymą bus parengtas ir išsiunčiama per 3-5 dienas po www.adeira.lt patikrina mokėjimo. 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad nėra jokių siuntimo išlaidų, tačiau mūsų vertingų klientų yra atsakingas už papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

GRĄŽINAMOSIOS IŠMOKOS IR GRĮŽTI

1. Jei jums nepatinka mūsų produktą,galite prašyti grįžta per 7 dienas nuo gavimo elementus.Grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir į pradinę būklę.Mes negalime sau leisti, laivybos mokestis už grąžintą prekę.Prašome leisti mums 7-15 dienų procesą, grąžinimo tvarka ir grąžinti į jūsų sąskaitą gavusi savo paketą ATSILIEPIMUS, Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mes atsiųsime jums kuponai už jūsų šiltų paramos.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis žinute prieš jums palikti atsiliepimą.Mes garantuojame, mes išspręsti problemą.

Elemento Tipas Musulmonų Rinkiniai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės TR(Kilmės)
Stilius Mados
Medžiaga Vilna

Panašūs produktai