Pre& Post filtras "HEPA Filtro Rinkinys, skirtas" Dyson V7 V8 Priekyje ir užpakalinėje Variklio filtras Dulkių siurblys Hepa Filtro keitimas

€5.43

-47%

€10.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: originali dyson v8 baterija, dyson v6, dyson žarna, dyson hepa filtras, dyson v6 v7, dyson, dyson v8, dyson v7, dc29, pirkti dyson dalys.

Esame Profesionalus dulkių siurblys ir Garo & spray mop reikmenų pardavėjai, ne tik turite Profesinės gamintojas, taip pat Profesionali komanda.mes priimtina OEM užsakymus, taip pat paramos didmeninė ir lašas laivybos.jūs galite gauti aukščiausios kokybės prekės geriausi gamyklos kainos čia, tiesiog, pls nedvejodami susisiekite su mumis, ko jums reikia.

Ir mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Taigi, mes padarysime viską, kad patenkinti mūsų klientų pasitenkinimą.Jei jokių problemų, mes išspręsti jums per dvi darbo dienas.

Pre& Post filtras "HEPA Filtro Rinkinys, skirtas" Dyson V7 V8 Priekyje ir užpakalinėje Variklio filtras Dulkių siurblys Hepa Filtro keitimas

[Funkcijos]: Suderinamas su: tinka Dyson v7 v8 Dulkių Valymo Robotai Filtrai saugo DYSON v7 v8 valymo rezultatus mažinant infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate.Paprasta išimti ir pakeisti, kaip dalis kasdienė priežiūra

[Pasiūlymas]:

Norėdami gauti geriausius rezultatus, filtrai turėtų būti keičiami kas 2 - 3 mėnesius.Už DYSON v7 v8 HEPA filtras žymiai padidėja suma, dulkės,žiedadulkės, naminių gyvūnų pleiskanos ir alergenų, užfiksuotas novatoriškų filtro projektavimas.

Išlaikyti savo švaresnis, veikia didžiausio našumo, filtras turi būti keičiamas kas du mėnesius.Suderinama DYSON ALERGIJOS.

[Paketą įeina]:

2 x HEPA Filtras Dyson v7 v8

Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
Kiekis 2x filtrai Dyson V7 V8
2 funkcija Reitingas AAAA Hepa filtras
Funkcija už dyson V7 V8 hepa filtras
Parama Drop Laivyba, Didmeninė Prekyba
Compatiable su už dyson V7 V8 hepa filtrai
Funkcija 1 Gamyklos kaina + Aukšta Kokybė + Nauja
Prekės Pavadinimas Ruansan
Tipas Dulkių siurblys HEPA Filtras
Prekė Atsarginės dalys, filtro rinkinys, skirtas " dyson V7 V8
Modelio Numeris už Dyson V7 V8

Panašūs produktai