VW GOLF GTI R GRNT GTE MK7 7 POLO GTI Scirocco-2019 Metalo Automobilio Vairo Irklas Pratęsti Shifter Pakeitimo

€8.69

-45%

€15.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: touran, wv golf mk7, nerijos golf 7 r, vw, mk7 golf stogo, arteon volkswagen, golf gti, vw scirocco, golf r vw, gti.

2vnt Automobilio Vairo Irklas Shift Pratęsti Shifter VW GOLF GTI R GRNT GTE MK7 7 POLO GTI Scirocco 2014 2015 2016 - 2018 Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Perjungimo Svirtys

Medžiaga: Metalo Lydinys

Spalva: raudona Mėlyna Mėlyna Juoda

Ilgis: 12,5 cm

Kiekis: 2vnt

Savybės:

Atnaujinti akimirksniu pagerinti ekstremalių vizualinį poveikį.

Tiksliai įrengtas originalus shifter irklas.

Į +/- yra išgraviruotas iš viršaus kiekvieno disko.

Įmontuoti:

Volkswagen VW GOLF GTI MK7 / GOLF R MK7 / GOLF GRNT MK7 / GOLF GTE MK7 2013-2016 m. & 2017 2018

Nereikia Standartinio GOLF 7 " Versija.

Tik tada galima naudoti vairas DSG + / - funkcija transporto priemonių.

Pastaba:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Nėra Instrukcijas Šiame Rinkinyje.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama!

Komplektą Sudaro:

2 x Perjungimo Svirtys

Dėl sezono, laivyba bus atidėti.Mes siūlome jums pasirinkti www.adeira.lt Standartinis Pristatymas ir Registruotu Paštu oro paštu kaip jūsų prioritetas LAIVYBOS GREIČIAU IR TAUPYMO Laivybos Sąlygų: Mes išsiųsime jūsų užsakymą gavęs jūsų mokėjimą.Už kiekvieną užsakymą, mes du kartus patikrinti, kai mes jį išduoti.Nemokamas Pristatymas Čia yra Alibaba ' s tik standartinio laivybos normos.Jei norite pasirinkti, greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL / UPS / EMS, papildomos išlaidos bus sumokėti jūs. 1).Alibaba Standartinis Platinimo: Siųsti daugumai šalių.Tai trunka apie 25-40 Darbo dieną atvykti. 2) EMS / DHL / UPS, tai trunka 5-8 dienų atvykti. 3) rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę.Dėl rusijos pašto politikos koregavimas, pirkėjai paprastai tik pilnas pavadinimas, prašymo gavimo dienos.Ačiū. 4).Jei pirkėjas yra iš Brazilijos, jei norite pasirinkti, greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL / UPS / EMS, šiuo atveju, jums reikia pateikti savo mokesčių ID iki mokėjimo ar mes galime siųsti ne jūs, ačiū jums.Tarifo Sąlygų: Dauguma klientų paklausti apie tarifus.Atsiprašome, mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Mes gali rašyti mažesnės vertės ir siųskite kad kaip dovana jums.Jei jūsų šalis turi griežtą politiką dėl importo užsakymai, prašome siųsti mums pranešimą kai užsakymo.Mes rašyti vertė norite paskelbti.Garantinis aptarnavimas: klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mes dirbame, siekiant suteikti jums su aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Tai paskatins mus padaryti geriau.Ačiū!

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Modelio Pavadinimas VW GOLF GTI R GRNT GTE MK7 7 POLO GTI Scirocco
Metų 2013 m. 2014 m. 2015 m. 2016 m. 2017 m. 2018 m.
Elemento Ilgio 0inch
Medžiagos Tipas Metalo Lydinys
Prekės Pavadinimas anzulwang
Elemento Plotis 0inch
Prekės Svoris 0.25kg
Tinka VW GOLF GTI R GRNT GTE MK7 7 POLO GTI Scirocco
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Tipas Interjero Juostelės

Panašūs produktai