Naujas Atvykimo 2 VNT Crossbars Tinka Nissan X-Trail Nesąžiningi-2020 M. Stogo Bagažinės Kryžiaus Baras

€112.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių laikiklis, žiedas iš nerūdijančio plieno, x trail bagažo stogo bagažinės, x trail stogo, motociklo laikiklis, apyrankė garmin fenix 5, bėgiai stogo barai, pritvirtinkite stogo barai, stogo strypai forkayak, nissan qashqai stogo bagažinės.

Pastabos: Prieš mokėjimą, Prašome patvirtinkite su mumis, ar šis produktas tinka jūsų automobilio ar akcijų padėtis, tai, kad nebūtų pareikšti nereikalingų problemų jums.Nuotraukos iš automobilio gal kitaip yra su tavo,bet efektas yra tas pats.Aš dėkingi, jei galite man parodyti nuotraukas stogo bagažinės jūs įdiegėte.

Produkto Aprašymas 1. Produktas: Naujas Atvykimo 2 VNT Crossbars Tinka Nissan X-Trail Nesąžiningi 2014-2019 Stogo Bagažinės Kryžiaus Juosta 2. 100% visiškai Nauji, Aukštos kokybės, Gamintojo tiekti tiesiogiai. 3. Kokybiškos medžiagos, patvarus, atsparus vandeniui ir quakeproof. 4. Lengvas Montavimas. 5. Medžiaga: A luminium 6. Geriausias aptarnavimas po pardavimo.

Prekės Nuotraukų Paketą Kiekvieno stogo bagažinės yra nepriklausomi pakuotės Viduje polythelene maišelį, ne kartoninė dėžutė, pakavimo geros kokybės, kad prekių saugiau Įdiegta paslaugų pateiksime jums įdiegti nurodymai, kai jūs pirkti bet kokius produktus iš mūsų corporation pašalinti tai, kas jus jaudina.Laivybos metodai 1. Mes laivas visame pasaulyje. 2. Prekės yra vežamos iš Kinijos, pasiekti dauguma šalių per 7-15 darbo dienų Atsiliepimus 1. Jūsų atsiliepimai yra parama mums, ir ji gali padėti mums tobulinti.Teigiamai visada yra tikimasi, prašome leiskite mums žinoti priežastį, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas, kad esate patenkintas. 2. Jei niekas atsakyti į jums prisijungę laiku, palikite mums žinutę, prekybos vadybininkas arba e-mail mums, mes jums atsakyti kuo greičiau.

Mažiausias Svoris Rekomendacija 35kg
Medžiagos Tipas aliuminio
Prekės Pavadinimas KINGCHER
Prekės Svoris 2.5kg
Elemento Tipas Stogo Laikikliai & Dėžės

Panašūs produktai