320ml Mielas Triušis Termosas Kavos Puodelis Touch Temperatūros Ekranas Nerūdijančio Plieno Vandens Buteliui Termosas Mergaitėms Studentas

€12.45

-31%

€18.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: thermo bottl, puodelis triušis, termo puodelis biuras, termo puodelis temperatūra, dulkių termosas temperatūra, kolbos temperatūra, temperatūra termosas, kavos puodelis šilumos, taurės išsaugoti, mielas puodelis.

320ml Mielas Termosas Kavos Puodelis Smart Temperatūros Ekranas Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis Vakuuminės Kolbos Automobilių Office Termosas Puodelio

vežimas

1. Pasibaigus mokėjimo, mes užtruks maždaug 1-7 dienas parengti savo daiktą.Paprastai, pristatymo laikas yra apie 7 iki 60 dienų, bet tai užtrunka ilgiau, kad laivas į Brazilija, Čilė, Peru, Argentinos, Izraelio, Baltarusijos ir kitų šalių.

2. Po to, kai mes laivo, mes suteiksime internete sekimo informaciją, per 2-5 dienas.Jei prekės nebuvo gauta pabaigoje, pristatymo datos, prašome susisiekti su mumis pratęsti, pristatymo data.

Grąžinamosios išmokos

1. Jei prekės atvykti į savo vietą ir jums nereikia pasiimti prekes, grąžinti juos į jav.Gavus prekes, mes grąžinsime arba išsiunčia juos pagal jūsų užklausą.

2. Jeigu radote problemą gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir pateikti pakankamai įrodymų, tada mes bus suteikti jums su tirpalu ar kompensacijos. (Patarimai: atidarant paketą, tai yra geriausias įrašyti išpakuoti video.)

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktus, mes galime palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, būtume dėkingi.Tačiau, jei turite problemų gauti prekes, mes tikimės, kad jūs susisiekti su mumis prieš paliekant savo atsiliepimą.Mes suteiksime jums keletą puikių sprendimų.

2. Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis
Termosas Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Gamyba Vakuuminių Kolbų
Talpa 320ml
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių Mėgėjams
1. Mielas Termosas
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Šilumos Izoliacines Charakteristikas 12-24 valandas
Modelio Numeris Termosas
Funkcija Temperatūros Ekranas
Sertifikavimo CIQ
modelis Animacinių filmų
Formos Tiesiai Taurė
Stiklo Įdėklo Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Butelis Tipas vakuuminio
Drinkware Tipas Vakuuminių Kolbų & Thermoses
3. Termosas Mergaitėms Studentas
Prekės Pavadinimas MUQGEW
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai