Lankstymo neaustinis Audinys vaiko Žaislų Saugojimui Lauke 3D Animacinių filmų Gyvūnų Vaikų Žaislų Saugojimo Krepšys Spinta Organizatorius Knygos Drabužius Dėžes

€8.30

-25%

€11.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, galite šiukšlių, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, knygos laikymo dėžutė, animacinių filmų medvilnės audinio, bžūp alpių, ika saugojimas, els knygų, lankstymo kortelė, dėžutė.

Sveiki atvykę į parduotuvę

Mes paramos dropship, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos

Produkto aprašymas

Specifikacija:

- Medžiaga: neaustinis audinys-Tipas: žaislų saugojimo Organizatoriai

DYDIS (Vienetas: CM) :28*28*28CM 1CM=0.394 colių

Apie Atsiliepimą: 1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. 2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta. ( Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. )

Specifikacija 28*28*28cm
Grotelės Kiekis visa
Apkrovos 10kg
Funkcija Lankstymo
Modelio Numeris sulankstomas saugojimo dėžės
Stilius Modernus
Naudoti Drabužiai
Tipas Dėklai & Dėžes
Produktas Žaislai Organizatorius
Audinio Tipas Ne-Audiniai
Medžiaga Audinys
Formos Aikštė
Talpa > 65 Alpių cukraus
Technics Blizgus
Prekės Pavadinimas haojianxuan
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai