Parduodamas Profesionalus Šunų Skustuvas "Clippers" Žemas Triukšmo Bevieliuose Elektros Ramioje Plaukų Kirpimo Rinkinys Šunims, Katėms, naminiams Gyvūnėliams su Baterija

€3.58

-28%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis šuo "clippers", Karšto Pardavimo, aitvarai šunys, pabaigos žoliapjovės, clipper plaukų surker, ryšiai augintiniai, clipper plaukų, kelnaitės pet grooming, šuo, electr skustuvas.

Ypatybė:

❤Šį pet "clippers" yra labai tyliai ir yra labai mažas vibracijos, todėl jūsų augintinis negalės gauti išsigandęs ir galėsite apkarpyti savo kailio lengvai ir daug greičiau!

❤Saugus ir Aštrių Ašmenų.Atnaujinti nerūdijančio plieno fiksuotu ir keramikos judantys ašmenys gali suteikti puikias pjovimo našumą.Peilis labai aštrus ilgą laiką naudojant.Nuimamas mentes,lengva pakeisti ir valyti.

❤Maža vibracija ir itin ramioje dizainas.Triukšmo, kai darbo yra tik apie 50 db, padėti augintinė gerai jaustųsi, nebijo nukirptus plaukus, bet daugiau.

❤4 guard šukos(3 mm/6 mm/9mm/12mm).Reguliuojamo karpymas šukos yra taikomas kirpimas plaukų skirtingo ilgio; ir nuimamas vadovas šukos padaryti greitai, lengvai šukos pakeitimus ir didesnį universalumą.

❤Atkreipkite Dėmesį: jei jūsų augintiniai gauti ilgas ir storas plaukų, jums reikia naudoti žirklės cut trumpesnį ne pirmas, kitaip clippers " gali uogienė aukštyn ir neveikia tinkamai.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Plaukų Clipper

Cutter Medžiaga: Titano ir Keramikos

Prekės Dydis: 180 * 43mm

Paketų Sąrašo:

1 * Žoliapjovės

4 * Apriboti Šukos

1 * Valymo Šepetys

1 * USB Įkroviklis

1 * Baterija

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Priežiūros Tepalas

Yra Protingas Prietaisas No
Įkrovimo Laikas 3 Valandos
Tipas Šunys
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Elemento Tipas Šunų Plaukų Žoliapjovės
Modelio Numeris JJ200668-1
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai