LMT 36 LED Stogo Mini Baras Mirksėtų Žibintai Didelio Intensyvumo Avarinis Įspėjamasis Šviesos Švyturys Saugos Įspėjimas Transporto priemonių

€40.54

-28%

€56.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žalia avarinės šviesos juosta, lcr matuoklis, led juostos, blykstės, 24v led žibintai autobusų, didelis mirksėtų žiburiai, raudonos spalvos įspėjamasis indikatorius, rūko strobe, kalibravimo signalas, švyturys oranžinė.

Funkcija: -YPATUMAI: Mūsų Gama Serijos blykstė blykstės šviesos korpusas yra pagamintas iš labai tvirtos ABS medžiagos ir krištolo skaidrumo PC objektyvas maks. ryškumas. 36 Didelio intensyvumo LED lustai su didelio matomumo pristatyti labai ryškių spalvų.Atsparus vandeniui Lygis: IP67. -MODELIUS: Easy on/off maitinimo ir 2 perjungimas norėdami perjungti 16 skirtingų strobe / flash modelius, puikus, slaptas arba naudoti, kai reikia. -LENGVAS MONTAVIMAS: Tai strobe šviesos diodų (LED) yra specialiai sukurta, dirbti visoms transporto priemonėms su 12V cigarrette prijungti ir magnetized apačioje, kad vietoje metalo korpusu. 2Magnetic ankštys su apsaugine gumos kojų.Magnetai pakankamai stipri iki 40mph. SKYDELIO MATMENYS: 12" (W) x 6.25" (D) x 3" (H) / Kabelio ilgis: Tiesus 10 PĖDŲ / Lifepan: Virš 50000 valandų. -Komplektą SUDARO: 1x Xprite Gintaro 36 LED mini strobe šviesos juosta su magnetinio pagrindo.specifikacija: Elemento Svoris: 2.84 svarų Gaminio Matmenys: 13.5 x 7,5 x 3,5 cm Lemputės Tipas: Led Įtampa: 12 V >>Pastabos -Jei turite kokių nors problemų dėl prekės, kai jūs jį gauti.Prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes susisieksime su jumis.Atviras ginčas, arba į kairę neigiamas grįžtamasis ryšys nebūtų gerą elgesį. -Mes taip pat WeChat ar WhatsAPP.Prašome susisiekti, jei jums reikia.

Liumenų 12960Lm
Modelio Pavadinimas LED Stogo šviesos
Galia 36W
kodavimas QCGJ011
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MODERNUS AUTOMOBILIŲ
Įtampa 12V
spalva Oranžinė
Medžiaga PC, aliuminio, magnetas
Elemento Tipas Strobe Šviesos
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus

Panašūs produktai