Aliuminio lydinio T-dainos Lizdas Mitra Kelio Ir Mitra Juostos Slankiklį Stalo Pamačiau Mitra Gabaritas Lazdele Medienos apdirbimo Įrankiai "PASIDARYK pats"

€3.64

-42%

€6.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vairo juosta, aliuminio t stebėti, mitra t stebėti, butas pamačiau, pamačiau tabl, mitra barai, mitra slankiklį, granulių žalvario baras, 3d pushblock, mitra kelio sustoja.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Aprašymas: Tipas: T-slot kampine kelio T-slot kampine bėgių ilgis: 300/400/500/600MM T kelio medžiaga: aliuminio lydinys spalvos: raudona Išorės matmenys: apytiksl. 45mm Į paketą įeina: 1 * 45°T-formos griovelis paslėpti kelio 1 * masto Pastaba: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukų ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti, kad. 2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.Funkcija svarbiausi renginiai: • Leidžia jums atlikti visus stumdomas įranga ir įrenginiai ant obliumi lentelės, stalo pamatė ir juostinių pjūklų. • Nėra jokių specialių tvirtinimo įtaisų, reikia greitai ir lengvai nustatyti plunksnų valdybos prie maršrutizatoriaus obliumi ar stalo pamatė. • Geras atsparumas korozijai. •Metalo masto, atgal skalė yra labai lipnus ir gali būti tiesiogiai perkeliami ant medžio parašiutas • Lengva įdiegti. • Lengva naudoti. •patvarus. • Tinka staliaus. - Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

patarimai

- Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

- Atsiliepimus : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Tipas Kita
Modelio Numeris JJ2025230

Panašūs produktai