RF433 WiFi "PASIDARYK pats" Smart Switch Module RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatikos Smart Gyvenimas/Tuya Dirbti su Alexa " ir "Google" pradinis

€6.65

-29%

€9.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apyrankė pi xiu, snzb 03, mėlyna augalų, nagų vasaros, nagų perdavimas, moe jungiklis, jutiklis jutiklis " smart switch, ip65 nuotolinio valdymo, tasmota jungiklis, casa smart.

Naujas RF433 WiFi "PASIDARYK pats" Smart S ragana Modulis PROGRAMĖLĖ Balsas RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatizavimo Sprendimas, Protingas Gyvenimas/Tuya Dirbti Su Alexa " ir "Google" Namuose .

Pagal Moes

Produkto Savybės:

1.Belaidis Nuotolinis Valdymas: Leidžia nuotoliniu būdu valdyti savo prijungtų prietaisų, dėl savo sumanaus telefono, kur esate. 2.4 b/g/n Tinklai suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" Jungiklis, Modulio nereikia atskiro CENTRU. (Suderinama su "Android" &iOS.)

2.RF Nuotolinio Valdymo pultas: Built-in RF433 dažnis leidžia RF nuotolinio valdymo per mūsų RF433 nuotolinio valdymo jungiklis laisvai. (Pastaba:RF433 nuotolinio valdymo pultelis nėra įtrauktos į paketą ir jums reikia savarankiškai pirkti jį .)

3."Hands-free Valdymas Balsu: Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balso kontrolę,teikti savo smart gyvenimo kontrolės namų apyvokos prietaisai su daug patogiau.

4.Šeimos Bendrinimo: Vienas įtaisas, gali būti dalijamasi su skirtingais šeimos nariais, o tai reiškia, vienas adresas gali valdyti kelis įrenginius,arba keli naudotojai gali kontroliuoti vieną prietaisą.Kontroliuoti savo protingo namo su jūsų šeimos nariai ar draugai. 5.Laikmačio Nustatymas: Imtis visiškai kontroliuoti savo buitinių prietaisų protingai su laikmačio funkcija, jūsų App,kuri leidžia įjungti/išjungti juos tam tikru laiku automatiškai.Automatizuoti prijungto namų apyvokos prietaisus per 3 laikas tipai:tvarkaraščiai laikas,atgalinės atskaitos laiką ir kilpa laikas.

Q&A :

1.Q: Ar jis veiks su "Google" Namuose?

A:Taip, ji suderinama su "Google" pradinis, ir taip pat "Amazon" Alexa " ir " smart gyvenimo APP yra GERAI.

2.Q:ar galiu planuoti ir išjungti per išmanųjį telefoną?

A:Taip, lengva nustatyti tvarkaraštį, dėl savo tvarkaraštį.

3.Q:Ar ji turi aparatūros mygtuką, norėdami išjungti rankiniu būdu?

A:Taip , galite naudoti aparatūros mygtukai kontroliuoti.

4.Q:Ar jie tamsos pajėgumų lempų?

A:Tik įjungti/išjungti lempas be tamsos funkcija.

5.Q:Ar reikia centru?

A:Ne, Stebulės reikia.

6.Q:aš galiu kontroliuoti jungiklis modulis su savo nuotolinio valdymo pultelis?

A:toks jungiklis modulis su įmontuotu RF433 dažnį palaiko tik kodavimo 1527,todėl, jei jūsų duomenų valdytojas yra kodavimo 1527,tada tai yra gerai kontroliuoti.

Maksimalus Greitis naujas atvykimas
Savybės Lizdas
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maitinimo Šaltinis Neutralus+Live wire
Radijo protokolas "Wi-Fi" 2.4 GHz
Masto 1
Modelio Numeris MS-101WR
Šifravimas WEP/SEP/TKIP
Saugos WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
Belaidžio tinklo standartas IEEE802.11b/G/N
Vardinė Įtampa AC 110V-250V / 50-60Hz
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Max Apkrova 10A
Gyro NĖRA
Nominali galia 1800W
Statinio maitinimas Mažiau kaip arba lygu 0,3 W
Prekės Pavadinimas MOES

Panašūs produktai