380ml Premium Kelionės Kavos Puodelis Vakuuminės Kolbos Thermocup Vakuuminės Kolbos šilumos ir Vandens Butelis Arbatos Puodelis Nerūdijančio Plieno Termosas

€7.64

-29%

€10.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: thermo bottl, mijia thermo butelis, kolba klubo, coffe puodelis arbatos puodelio, kavos puodelis, puodelis žiedas, kavos parduotuvė, daug nerūdijančio plieno puodelis, puodelis kelionės, raagi vandens butelių.

Pakuotė:

1 x Vakuuminė Kolba

Puiki Dovana Draugams, Mama, Vaikai, Vaikas, Vaikai, Studentai ir kt.

Savybės:

1. Anti-skip įstaiga, atsparumas braižymui.

2. Aukštos kokybės, 304 Nerūdijančio plieno, tiek ir už jos ribų.Vakuumo izoliacija sukuria erdvę be oro, tarp dviejų sienų.Praktiškai pašalinti konvekcijos procesas ir temperatūros pokyčių.

3. Nešiojamų ir mados dizaino, puikiai tinka carring į jūsų sporto krepšyje, automobilis, dviratis ir kuprinė mėgautis savo ilgas šuolis, kelionėse, karšto joga klasės, ilgai apkrova , arba bet kokių kitų veiklos lauke.

4. Tvirtos konstrukcijos ir pakartotinio naudojimo, ekologiškas pasirinkimas, o ne plastiko, kuris kenkia aplinkai ir leaches į butelius.

5. Vieno mygtuko saugos užraktas, atidarykite dangtelį.

Techniniai duomenys:

Talpa: 380ml

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Matmenys: 17.5x8cm/6.89 x 3.15 į

Spalva: Vyno Raudona/Juoda/Balta/Kavos

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Šilumos Izoliacines Charakteristikas 6-12 valandas
Funkcija Verslas
Gamyba Vakuuminių Kolbų
Taikoma Žmonių VYRAI
Stiklo Įdėklo Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris Vandens butelis
Kilmės KN(Kilmės)
Butelis Tipas vakuuminio
Formos Tiesiai Taurė
Termosas Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai