200PCS 9.5 mm Siuvimo Reikmenys 10 spalvų Užtrauktuku Snap Replės Dervos Snap Mygtukų Montavimo Snaps Replės mezgimo, Siuvimo Priemonės

€11.32

-49%

€22.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kam snap, replės plastikų t3, t5, t8, tiekėjas snap, medžiaga yla siuvimo įrankį, galios įrankis, mygtukas tiekėjas, siuvimo įrankiai ir aksesuarai, vamzdžių apkaba tiekėjas, kuro tiekėjas, aukso siuvimo įrankiai.

PATVARUS:

Metalo Snap Tvirtinimo detalės yra pagamintos iš vario, gerai padarė , tyrimų ir aukštos kokybės , kuri truks labai ilgai.

PLATUS:

Snap Mygtuką Rinkiniai gali būti taikoma už "PASIDARYK pats" amatų, ar siuvanti drabužius, tokių kaip marškinėliai, striukės, kuprinės, drabužių, kepuraitės ir pan.

LENGVA NAUDOTI:

Snap Replės Rinkinys yra labai lengva naudoti,prašome sekti mūsų nuotraukos pirmą kartą naudojant, jei esate pirmą kartą jes, mes rekomenduojame, kad jūs galite praktikuoti su nepageidaujamu drabužius.

LENGVA LAIKYTI:

Visus 200 rinkiniai, šakės, snaps ir tvirtinimo įdiegti įrankiai yra pateikiami aiškiai laikymo dėžutė su nuimama pertvara atskirti šias kupė, patogu surasti norimą tie greitai.

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ, :

Prašome įsitikinkite, kad išlaikyti šią snap žiedas replės nustatyti, saugokite nuo vaikų saugumą.Mes yra įsipareigojusi teikti aukštos kokybės produktų ir paslaugų, už kiekvieną klientams.Jokių problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Produkto Detalę:

Technics Danga
Metalo Tipas Žalvaris
spalva 10 Spalvų
Produkto Tipas Drabužių Siuvimo Mygtukai
Stilius flatback
Apdaila NĖRA
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Formos ROUND
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai