Nešiojamų DIY Vietoje Suvirintojas Litavimo Mašinos 18650 Baterija Vietoje Suvirintojas Rinkinys G88A

€29.81

-27%

€41.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suvirinimo, alavo lydmetalis, lazerinio suvirinimo, vietoje suvirinti, mini suvirinimo mašina su nemokamas pristatymas, dantų vietoje suvirintojas, taškas suvirintojas, tig 9 wp, geležies lydmetalis, 18650 suvirintojas.

★ Gavusi produkto, prašome galo įkrauti prieš pradedant jį naudoti, siekiant gauti geriausius rezultatus.Ši mašina gali suvirinimo 0.1-0.15 mm, nikelio, plieno lakštai ir 0,1 gryno nikelio lapas.Tai ne suvirinimo gryno vario medžiagų su stipriu laidumas.vienas visiškai nemokamai galite užbaigti suvirinimo šimtai lydmetalis sąnarių.

OOTDTY

★Tai yra aprūpintas 3,7 V, 5500MAh ličio baterija.Po vieno lusto mikrokompiuteris aptinka, kad litavimo pen paliečia nikelio lapą, jį valdo "GREITKELIAI", kad įjungti.Kadangi atsparumas litavimo pen susisiekti su nikelio lakštai yra daug didesnis nei kitose linijos, daugiausia energijos yra koncentruotas čia.Kaip šildymo, nikelio lakštai yra vartojamas, ir nikelio lakštai yra privirintas prie baterijos.

★ Jei produktas nebuvo naudojamas ilgą laiką, baterijos turėtų būti laikomi ne per maža arba per didelė.Jei elektros energijos suvartojimas yra per mažos, mašina bus ne darbas, o krovimo lemputė nebus įjungti.Kai taip atsitinka, prašom imti ji, ir jis atsigaus po kelias dešimtis minučių.

★ Srovė, įtampa, ir medžiagos gali turėti įtakos vietoje, suvirinimo poveikį.Ne visos medžiagos gali gauti gerą vietoje, suvirinimo poveikį.Tai, kas dabar gali būti pakoreguota, yra taškinio suvirinimo metu ir kontakto stiprumą.Rekomenduojama praktika rankas su geležies skardinės pirma, ir tada lydmetalis baterijos po susipažinti su suvirinimo aparatu.

★[Mažas Energijos Suvartojimas Budėjimo]: Ilgai paspauskite vietoje, suvirinimo 3 sekundėms, sirena skamba užbaigti on/off operacija, mažas energijos suvartojimas minkšta ir kieta konstrukcija, išmatuoti srovę keletą µA, kai išjungta, mažas energijos suvartojimas laukimo režime.

★Produktas yra įrengta įkrovimo kabelį ir nėra kroviklio galvos.Prašome naudoti įkrovimo galvutė su fiksuota 5V išėjimo apmokestinimo.Nenaudokite greito įkrovimo galvos, kitaip baterija gali būti pažeista.

★Dydis: 142*82*40mm

★Vežimas apima:

1*taškinis suvirinimo aparatas

2*Litavimo pen

1*įkrovimo kabelis

1*Nikelio diržas

2*Guminės rankovės

Prekės Pavadinimas BENGU
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai