Šunelis Krūminių dantų šepetėlį Kramtyti Žaislas Dantų Valymo Saugus Elastingumą Minkštas TPR Mažylis Dantų Priežiūros Extra-sunku Augintiniai Valymo Žaislai šuo

€8.38

-29%

€11.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baby dantų šepetėlis, triušio dantų, šunų dantų šepetėlį žaislas, bambuko anglies pluošto, 360 laipsnių dantų, teptuku lėlės, pliušinis dantų, minkštas dantų šepetėlis, teptuku šuns žaislas, Dantų Žaislas.

Aprašymas:

Pavadinimas: Šunų įkandimo atsparumas molinis

Dydis: 15 x 4 x 4cm

Tai pet molinis lazdele priima naujai sukurta danties kanalo valymo, kuris yra super poveikį ir gali giliai valyti augintinio dantų.Galite išspausti dantų pastos arba jauką į vidinį kanalą, arba galite išspausti dantų pastos arba jauką išorinio kanalo.Tikrai suprantu, funkcija naminių gyvūnų, šunų, šepečiu savo dantis, kuris yra šunų dantų šepetėlį, kad negaliu įkąsti tikrąja prasme.

Savybės:

1. Sukurta pagal charakteristikas šunelis dantys ir kitas funkcijas, molars yra skirtingų dydžių iškilimų, ir poveikis molinis valymas yra geriau.

2. Nr. bite, nr. rudenį, nėra blogas

3. Zigzago formos griovelio, dizainas, daugiau veiksmingas valymo totorių

Gaminio medžiaga: išorė yra pagaminta iš aukštos kietumas nailono medžiaga, o vidus yra pagamintas iš aukštos kietumas minkštas TPR medžiagos

Taikymo sritis: naminių reikmenys

Įpakavimas: 1* Šunų įkandimo atsparumas molinis žaislas

Tipas Šunys
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Plastikiniai
Žaislai Tipas Kramtyti Žaislus

Panašūs produktai