CISULI Šilko Satino Skara 52cmX170cm Gryno Šilko Ilgai Moters Šalikas Nauja Desigual Gėlių spausdintą Modelio Karšta-Multi-color Parinktis

€14.97

-40%

€24.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų skara desigual, 100 šilko, desigual mažas šalikas, foulard satin, desigual diržo dydis, violetinė šilko, tommy hilfilger moteris, šilko skara moterims, katė šalikas moteris, desigu.

Savybės Ir Specifikacijos

* 100% Mulberry Gamtos Charmeuse Šilko Satino 12 momme; * 52X170cm,Rankų darbo hem; * Skaitmeninė Spauda; * Lygus,Minkštas,Pearl Blizgus,Kvėpuojantis,Elegantiškas

Kelių Spalvų

Šilko Žinios

Charmeuse šilko satino-tai prabangus audinys, pagamintas iš šilko su satino apdaila.Ji yra kintama išvaizdą, užuolaidos labai gerai, ypač oficialią dėvėti.Audinys yra taip pat labai lengvas, ir ji yra blizgus išvaizdą ir labai minkštos tekstūros.

Būdas, Kaip Atskirti

* Natūralus šilkas yra minkštas ir malonus liesti, specialiai karštą dieną, natūralus šilkas yra labai kvėpuojantis, be jokios naštos į odą,o dirbtinis šilkas yra karšto ir unbreathable net jis plonas. * Natūralus šilkas yra 100% baltymų, perlų blizgus, ne pernelyg. * Kai deginimas mažą gabalėlį iš natūralaus šilko,ugnis yra mažas ir ne tik,audinys bus paversti juoda milteliai,kvepia plaukų ar odos sudegė,o sintetinių bus dega greitai,tada jis ištirpsta ir virsta tamsiai kamuoliukus, kai atšąla. * Įdėti natūralaus šilko iš 84, dezinfekcijos,maišykite jį.Ji bus padalintos į vandenį,o dirbtinio šilko bus vis dar saugo, kaip originalas.

Skalbimo Instrukcijos

Rankų plovimo su šampūnu žemos temperatūros | Visada laikykitės carelabel | Atskirą savo spalvas; * Rankų plovimo ir sauso šešėlyje. * Naudokite neutralų skalbiklį,ne energingai patrinti, arba naudokite plaukų šepetys. * Vengti kontakto nelygaus paviršiaus. * Vengti purkšti kvepalų tiesiai į šilko audinio.

CISULI

Dėmesio Natūralaus Šilko,Sutelkti Dėmesį Į Jūsų Grožis Ir Sveika

Lytis MOTERIS
Stilius Mados
Elemento Tipas Šalikai
Kaklaskarės Tipo šalikas
Funkcija Lygus,Minkštas,Pearl Blizgus,Kvėpuojantis,Elegantiškas
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Spausdinti
Šalikai Ilgis 135cm-175cm
Hem rankų darbo
Storis 12 momme
Modelio Numeris SSCSL102
Dydis 52cmX170cm
Prekės Pavadinimas CISULI
Medžiaga 100% mulberry šilko satino

Panašūs produktai