Atveju Langelis Konteinerio PU Odos Marmuro Modelio Namo Automobilių Saugojimo Rankšluosčių, Servetėlių Dokumentus Maišo Laikiklis Dėžutė Atveju Dėklas Stalo Apdailos Chi

€5.12

-28%

€7.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lama, popierinis maišelis, parduotuvė popierinis maišelis, latekso sandėlyje, krepšys mylar, krepšys automobilio turėtojas, koralų, popierinis maišelis, folijos pakuotėje, kraft popieriaus dėklas, rankinės laikiklis, automobilinis, Sandėlyje.

Atveju Langelis Konteinerio PU Odos Marmuro Modelio Namo Automobilių Saugojimo Rankšluosčių, Servetėlių Dokumentus Maišo Laikiklis Dėžutė Atveju Dėklas Stalo Apdailos Prašmatnus Audinio Savybės: 1. Medžiaga Aukštos kokybės minkštos odos. 2. Mielas išvaizdą su kelių spalvų, galite pasirinkti ir naujumo išvaizda daro jiems gera apdaila. 3. DesignUnexpected snap mygtuką dizainas.Tai patogu pridėti audinių arba pašalinti audinių langelį padengti su mygtuką uždarymo.Minkštos PU odos medžiaga atrodo sklandžiai ir elegantiškas.Tai taip pat gera idėja parduotuvė raštinės reikmenys ar kosmetika. 4. Multi-vieta dekoro langelį, Jis yra idealus namų (valgomasis, miegamasis ir vonios kambarys), biurų ir automobilių automobilių naudojimo. 5.Ne tik gali būti panaudotas kaip audinių langelį, taip pat gali būti naudojamas kaip sandėliavimo krepšys, apgyvendinti mobiliuosius telefonus, centrinis bankas ir gėrimai, ir tt. 6.Būti tiekiami pagal faktinį poreikį taip, kad visada turime audinių patogu į savo automobilį ir patraukti jį lengvai.Lengviau greitai rūpintis tiems, šiek tiek sujaukia, kad gali atsitikti taip, kad jūsų automobilis. 7.Aukštos kokybės oda, ji yra patogi ir galima skalbti.

Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Funkcija Įžuvinti
Dydis 23.5x17.5cm
Feature3 Prabangus Audinių Atveju Langelis Konteinerio PU Odos Marmuro Modelio Automobilių, Namų
Materia PU odos
modelis MarbleStyle
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Eco-Friendly
Feature2 audinių atveju maišelis canisterShape
Metodas Sėdynės Tipas
Medžiaga LeatherLaying
Stilius ModernModel
Tipas Audinių CanisterApplicable
Numeris audinio maišelis
Audinių Nuimamas Audinys
4 funkcija Rankšluosčių, Servetėlių Dokumentus Maišo Laikiklis Dėžutė Atveju Dėklas Stalo Apdailos

Panašūs produktai