Taktinis Ausines Kariuomenės Šaudymo Earmuff Anti-triukšmo Ausinių Vandeniui Naudoti su Walkie Talkie Garso Stiprinimo laisvų Rankų įranga

€21.09

-29%

€30.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peltor, yaesu ft, didelis ausines walkie talkie, baofeng laisvų rankų įranga, triukšmas atšaukimas ausinės, elektroninių medžioklės ausines, taktinis ausines karinės, stabdžių triukšmo ausines skirtas fotografavimui, dbal karinės, armijos jungtis.

【Nuimamas mikrofonas】

Šis produktas turi nuimamas mikrofonas, kuris yra labai patogu būti koreguojamas laisvai iš kairės į dešinę.Tinka jūsų įpročiu.

【Bionic tekstūros earmuffs】

Yra įrengta bionic tekstūros earmuffs, pagaminti iš garso izoliacija medvilnės ir ABS (papildoma antivibracinė pluošto) medžiagos.Tai yra labai patogu nešioti ir nebus pabrėžė ilgą laiką.

【Ištraukiama lankstymo dizainas】

Priėmė ištraukiama lankstymo dizainas, kuris yra patogus laikymas ir prisitaiko prie skirtingų galvos circumferences, ir yra labai patogi.

【Aiškus garsas】

Šis produktas veiksmingai skamba 27dB, garso izoliacijos efektas padidėjo 60%, ryšys yra aiškus ir sklandus, labai patogu.

【Kvėpuojantis】

Šis produktas gali efektyviai sugeria prakaitą, turi didelį oro pralaidumą, ir bus ne prakaito ir jaustis diskomfortas ilgą laiką.

Specifikacija:

Spalva: Juoda Taikoma galvos perimetras: 52-64cm Įpakavimas: su dėžute Medžiaga: Garso izoliacija medvilnės, ABS (seisminių pluošto pridėta tipo) Sistema lustas: HS-WST05 (penkios kartos lustų) Ar vandeniui: atsparus Vandeniui Garso izoliacija: veiksminga garso izoliacija 27 db Nuskaitymo triukšmo mažinimo funkcijos: HD-08(Nėra), HD-09(TAIP)

Pastaba:

1. Tipas HD-08 yra ausinės su garso ir triukšmo mažinimo funkcija, bet HD-09 yra.Jis turi būti naudojamas su tiesioginio ryšio, jis neturi baterija pakuotės. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 3. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Svoris 400g
Tinka Galvos apimtis 52-64cm
PANAUDOTA Medžioklės Šaudymo
Raktinis žodis Ausų Apsaugos
Prekės Pavadinimas Tacitcal Laisvų Rankų Įranga
spalva Juodos, rudos, žalios
Medžiaga oda+abs
Funkcija Komunikacijos ir Kovos su triukšmu
Tipas laisvų rankų įranga

Panašūs produktai