Minkšta Flanelė Sutirštės Pet Šiltu Vilnos Pagalvėlę, Pet, Antklodė, Lovos Kilimėlis Šuniukas Šuo, Katė Sofos Pagalvėlių Namuose Kilimas Šiltai Miega Kilimėlis Dangtis

€2.51

-37%

€3.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo modelį, didelis kačių lovos, bed frame king, gatos cama", lavaible šunų lovos, auto pagalvėlė, katė teepee, katės tualetas, krepšelis katė, kačių bokštas medis.

Minkšta Flanelė Sutirštės Pet Šiltu Vilnos Pagalvėlę, Pet, Antklodė, Lovos Kilimėlis Šuniukas Šuo, Katė Sofos Pagalvėlių Namuose Kilimas Šiltai Miega Kilimėlis Dangtis

Tipas: pet antklodė kilimėlis Medžiaga: Pliušas Skalbimo stilius: rankos / mechaninė plauti Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Dydis: S,M,L,XL,2XL,3XL M: 49x32cm L: 61x41cm XL: 69x52cm 2XL: 79x60cm 3XL: 89x68cm Kiekis: 1pcs x pet antklodė kilimėlis Savybės: Ultra minkštas pet pagalvę, jaukus lova jūsų šuo ar katė.Šiltas soft coral aksomo, todėl tai itin patogus dėl savo augintinio.Ši antklodė yra puikus dydžio, naudoti ant sofos, lovoje ar bet kur, kur jūs norite išlaikyti švarų.Non-slip, patvarus ir patikimas ilgalaikiam naudojimui.Skalbti mašinoje ir dryable.Dydis rekomendacijas (tik informacijai) Dydis S tinka naujagimį šuniuką, Dydis M, tinka čihuahua, pomeranijos, jorkšyro terjeras Dydis L tinka pug, pudelis, papillon XL dydis tinka corgi, biglis Dydis 2XL tinka takso, shiba inu, samoyed Dydis 3XL tinka vokiečių aviganis, auksaspalvis retriveris, haskis Savybės: Ultra minkštas pet pagalvę, jaukus lova jūsų šuo ar katė.Šiltas soft coral aksomo, todėl tai itin patogus dėl savo augintinio.Ši antklodė yra puikus dydžio, naudoti ant sofos, lovoje ar bet kur, kur jūs norite išlaikyti švarų.Non-slip, patvarus ir patikimas ilgalaikiam naudojimui.Skalbti mašinoje ir dryable 1 pastaba. Dėl vadovo matavimo, 1-3cm paklaida yra leidžiama. 2. Dėl skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Pristatymas * Paprastai siuntiniai yra pristatomi per 3-5 dienas. * Mes tik laivas patvirtino, kad adresai, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga. * Jei skubiai gauti paketą.galite pasirinkti express metodų, kuris yra brangesnis. * Jei pakuotėje nėra pristatomos laiku, prašome susisiekti su mumis pirma.Atsiliepimai * Mieli pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos,prašome palikti mums 5 žvaigždžių postive atsiliepimų .Klausimų, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti atsiliepimą, mes galime išspręsti šią problemą puikiai.Garantija * Priimame grąžos dėl netinkamai vykdomos elementus. * Prašome susisiekti su mumis pirmiausia pranešti apie nekokybišką prekę-per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos. * Grąžinamoji išmoka bus išduota, kai mes gavome jūsų grąžintas prekes. * Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas.

3 Už Šuniukas Šuo, Katė Sofos Pagalvėlių
5 gilus miegas, naminių gyvūnėlių lovos
Medžiaga Koralų Vilnos
4 Namuose Kilimas Laikyti Šiltai Miega
Modelis 7A6608
Tipas katės
Funkcija Kvėpuojantis
6 Minkštas Pet Lova Veislynas
1 Vilnos Pagalvėlę, Pet, Antklodė, Lovos Kilimėlis
2 Minkšta Flanelė Sutirštės Pet Kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai