USB Laidinė Skambučių Centro Triukšmo Panaikinimo Ausines Išjungti laisvų Rankų įrangą su Mikrofonu Online Konferencija, skirta "Skype" Kompiuteryje

€14.98

-19%

€18.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "bluetooth" ryšio centras, laisvų rankų įranga jabra, konferencijos ausinių, ausinių išjungti, kaukė muzika, laisvų rankų įrangos mikrofonas pc, garsiakalbis sven, "bluetooth" laisvų rankų įranga "skype", ausinių skambučių centras, Skambučių Centras Laisvų Rankų Įranga.

USB Laidinė Skambučių Centro Triukšmo Panaikinimo Ausines Išjungti laisvų Rankų įrangą su Mikrofonu Online Konferencija, skirta "Skype" Kompiuteryje

Triukšmo panaikinimo funkcija ir stereo Hi-Fi garsą, kad ši skambučių centras USB ausines suteikti jums aišku, ryšių, kaip tai, į veidą, taip pasiekti geresnį klientų aptarnavimą.Ir pasukimo earmuffs, laisvai reguliuojamas mikrofonas ir tampus juosta suteikti jums patogų dėvėti.

Apsaugo nuo nuovargio ir skausmo, po ilgai dėvėti.Be to, " mute funkcija padeda jums galios on/ off mikrofonas taip greitai.

Triukšmo Panaikinimo Komunikacijos - Neo dymium magnetas garsiakalbis gamina triukšmo panaikinimo garso.Paauksuotų kontaktų daro bendravimas labai aišku, nėra triukšmo.Puiki triukšmo panaikinimo funkcija suteikia jums veido veido efektą.

Patogus Nešioti - 180° pasukimo earmuff ir tampus ekrano užsklandą, kad ji tinka vadovas įvairių dydžių, siekiant suteikti jums patogus nešioti.Jokio nuovargio ar skausmo net po ilgai dėvėti.

Garso išjungimo Funkcija - garso išjungimo mygtuką in-line mygtukas leidžia įjungti/ išjungti mikrofoną, kad būtų labiau patogi naudoti.

Universalus Suderinamumo - Tai skambučių centras USB rankų įranga gali būti prijungtas prie kompiuterio, telefono, darbalaukio langą ir kiti prietaisai galėtų pasiekti aiškus, stabilus ir sklandus bendravimas su jokių problemų, ar konflikto.

Reguliuojamas Garsas - In-line mygtukas leidžia jums reguliuoti garsumą laisvai pasirinkti geriausią garso klausos apsaugos priemones.

Super Ilgas Laidas - Super ilgio kabelį iki 250cm/ 98.43 in leidžia jums imtis bylos, kad šiek tiek toli nuo jūsų, o atsiliepimas į skambutį norėdami išspręsti problemas dėl klientas iškart ir greičiau.

Super Patvarus Preciziškos dizaino ir aukštos kokybės ABS, kad šis skambučių centro rankų, labai patvarus ir patikimas.Tai truks labai ilgai.

dydis:17*13*3cm

Medžiaga:plastikas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Ausinės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Valdymo Mygtukas Taip
Parama Atminties Kortelės No
Prekės Pavadinimas FGHGF
Atsparus vandeniui No
Sertifikavimo NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Su Mikrofonu Taip
Yra bevielis Taip
Modelio Numeris ausinės
Funkcija Sportas
Garso Valdymas Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos Belaidžio
Vocalism Principas Subalansuotas Armatūra
Stilius Ausies Kabliuko

Panašūs produktai