21 Spalvos Žvaigždžių Projektorius "Bluetooth" USB Balso Kontrolės Muzikos Grotuvas LED Nakties Šviesos Romantiška Projekcija Lempos Vaikai Dovanų Kambario Dekoro

€22.94

-30%

€33.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angel pagalvė, projektorius star, lempa led, drrsses vaikai, mielas projektorius, 3d dragon lempos, galaxi projektorius, led, led varžtas, dovanų trečiadienis.

Atnaujinti LED Star Naktį Šviesos Muzikos Žvaigždžių Vandens Banga Projektorius su 21 Apšvietimo Režimai, Bluetooth, Muzikos Grotuvas, Nuotolinis Valdymas, Laikmatis USB Powered Garso Aktyvuotas Star Jūros Projektorius Dovanos Dekoro Šalis, Gimtadienis, Vestuvės

Aprašymas:

Savybės:

* 21 spalvos dinaminis prognozės: Penkių standartinių spalvų, jie yra raudoni vandens banga, mėlyna vandens banga, žalia vandens banga,white water wave ir žalia lazerio taško,kiekvieno dvi spalvas galima maišyti ir kiekvienos du vandens bangos spalvos taip pat gali būti maišomas su žalia lazerio tašką, todėl jūs galite gauti labiausiai 21 spalvas.Įvairių spalvų kartu su dinaminio naktį projekcija skirtingu greičiu, sukurti atsipalaidavęs, romantiškas, spalvingas erdvės projekcija atmosferą, parodyti jums, spalvingas žvaigždžių šviesa.

* Nuotolinio Valdymo ir Muzikos: Su nuotolinio valdymo(Naudojimo 2XAAA baterijos, nėra įtraukta), nereikia nerimauti atsikelti iš lovos ar sofos norėdami įjungti arba išjungti naktį šviesos, nuotolinio taip pat gali kontroliuoti žvaigždė projektoriaus šviesos, spalvinga Žiburiai, reguliuoti ryškumą, laisvai įjungti/išjungti lempą, pakeisti apšvietimo režimą, muzikos, dainų, laikmatis.Naujausią garso aktyvuotas mirgėjimo režimas leidžia projekcijos keičia spalvą pagal muzikos ritmą arba plojo savo rankas, todėl žvaigždžių projekcija.

* Bluetooth garsiakalbiai ir laikmačiai: galite pasirinkti savo mėgstamos muzikos per "Bluetooth" arba USB.Aukštos kokybės muzikos ir žvaigždžių projekcijos sukurti romantišką bei raminančią atmosferą naktį.Laikmatis variantas yra labiau energiją taupančių, taip pat galite mesti visą naktį šviesos.

* Automatinis laikmatis: star projektoriaus šviesa dinaminės ūko vidinė 1H, 2H, auto-išjungimo laikmatis, naktį šviesos projektorius, šviesos išsijungs automatiškai, praėjus nustatytam laikui.Ir, žinoma, laikmatis gali būti atšauktas likti visą naktį.

* Dovanų Šeima ir Vaikai: Star projektorius naktį šviesa tinka gimtadienį, vakarėlį, Vestuves, Kambario puošimas, vaikų diena, Kalėdos, Jubiliejus dovanos, Jis sukuria nuostabų ir žvaigždėtą atmosferą, padėti vaikams, skatintų jų smalsumą, vaizduotę, kūrybiškumą.Taip pat Tobulina vidaus apdaila kaip vandenynas banga projektorius, romantišką nuotaiką šviesos, naktį lempa, ir naktiniai staleliai, lempa.

* Muzikos Žvaigždėtą Naktį Šviesos Projektorius: Žvaigždėtą naktį šviesa gali projekto realistiškas žvaigždėtą naktį ant sienos ir lubų, kaip sukurti gerą miego aplinką kūdikiams, kuriame nepamirštamą naktį su šeima arba draugais.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

Įtampa: DC5V

Maitinimo šaltinis: USB

Galia: 6W

Funkcijos: LED Projektorius, šviesos, Muzikos Garsiakalbių, Bluetooth, Nuotolinio valdymo pultas

Atspalvis Medžiaga: Plastikas

Pritemdomi, ar ne: Pritemdomi

LED Šviesos spalvos: Raudona/Žalia/Mėlyna/Balta

Šviesos efektai: 21 Šviesos efektai

Galia nuotolinio valdymo pultas: 2XAAA Baterijos(neįtraukta)

Dydis: 13.5*13.5*10cm / 5.25*5.25*3.94 colių

Komplektą sudaro:

1X LED Šviesos Projekcija

1X Nuotolinio Valdymo pultas(Baterija nepridedama)

1X USB Laidas

1X Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Korpuso Medžiaga ABS
Galia 6-10W
Yra Protingas Prietaisas Taip
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Maitinimo Šaltinis DC
Naudojimas Atostogų
Yra Baterijų Reikia No
Tipas projektorius
Yra Baterijomis No
Įtampa 5V
Sertifikavimo LPD
Prekės Pavadinimas BR ŠVIESOS
Modelio Numeris 770816
Elemento Tipas naktį žibintai
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Formos ROUND
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai