Saucezhan 3 Poras vyriškų Kojinių Tirštėti Terry Kojinių Krūva Kojinių Žiemą Šiluma, Minkštas ir Patogus 92% Medvilnė, Minkštas Vyrų Kojinės

€11.95

-23%

€15.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jean selvedge, ankless kojinės vyrams, ilgai vyrų kojinių, skristi pirštinės, vyrų megztinis, prakaito kojinės vyrams, 2430 baterija, sr626sw, vyrų kojinių sportas, raudona tornado.

Naujos kojinės rudenį ir žiemą 2019 m. galima vadinti ypač storas, ypač šiltas, ne smirdantis kojų.Ypač draugų, kurie ketinate dėvėti, nauji batai su tokia pora storos kojinės, nebebus nerimauti, šlifavimo savo kojų.Sniego jausmas, storas ir minkštas kojų.Be to, jis sukurtas su terry dugno rankšluostį, kuris yra patogus.Tiesiog padėkite jį ant, ten yra jausmas, žengia ant medvilnės.Medvilnės kiekis yra apie 92.5% (kojinės, reikia turėti atitinkamą kiekį elastingumą, 2% spandex, ne 100% medvilnė).Stiprus jausmas įpakavimu, šaltą žiemą, kad jūs šiltas, per žiemą.

Šios kojinės yra išsiunčiamas į maišus.Maišelis su 3 poromis.Mažų daiktų pelnas yra mažas, tik uždirbti, populiarumas ir šlovė.Kojinės yra tikrai gera.Jie buvo populiarus per pastaruosius trejus metus.Dėkojame už jūsų paramą ir palaikymą.

Rankšluosčiu apatinis žiedas dizainas, daugiau patogus ir minkštas

Dydis Average size
Taikoma lyčių Vyras
Storis Storas (Žiemos)
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Spandex
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas saucezhan
aukštas KULKŠNIES
spalva klasifikacija 3 poros krepšiai
net numeriai 3 poros
Elemento Tipas kojinių
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai