Anti-Rūko UV Apsauga Plaukimo Akiniai su itin žemo profilio dizainas Suaugusių Vyrų, Moterų, Jaunimo, Vaikų, Vaiku, Triatlonas

€8.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bėrimas viršų, didelis plaukti akiniai suaugusiųjų, nardymo akiniai moteris, ios profilio dizainas, plaukimo akiniai myopa, skialp, baseinas plaukti, nuimamas plaukimo akiniai, gt žemo profilio, stiklo baseinas.

KEIČIAMOS NOSEPIECES

Apima 3 keičiamieji nosepieces (S/M/L) costom tikslumo tinka, todėl jūs neturite jaudintis, jei akiniai yra tinkama ar patogu jums dėvėti

PATOGUS

Ultra-minkšta silikoninė tarpinė ir pagerinti nosies gabalas pateikti extreme komfortą, kad niekada skauda nosį ar palikti žymę ant jūsų veido.

NESANDARUS, NR.

Premium silikono medžiaga ir Ergonomiškas dizainas naudojami apsauginiai akiniai užtikrinti aptemptas tinka skirtingų veido formų ir niekada leidžia vandens nutekėjimo.

ANTI RŪKAS

Vidiniai paviršiai, lęšiai, anti-rūkas padengtas naujausia Aplinkos Apdorojimo Technologiją, todėl, kad galime pasiūlyti jums aiškus ir ilgas, tolimas vaizdas po vandeniu, maudytis.Ne daugiau neryškus po vandeniu.

UV APSAUGA

Išorinis paviršius veidrodinis dangos lęšiai su UVA/UVB apsauga, kuri gali padėti apsaugoti jūsų akis nuo sužalojimų UV ir ryškios šviesos.Patogiau jums, tiek vidaus ir lauko baseinas.

Prekės Ženklo Istorija

Sportas Tipas Plaukti
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Rėmas Medžiaga Acetatas
Modelio Numeris VS-200
Rėmelio Spalva juoda
Lytis VYRAI
Lęšių Spalva Violetinė
Elemento Tipas Akiniai

Panašūs produktai