12Cm Oro Čiužinys, Telšių Camping Pripučiamas Čiužinys Oro Lova Vandeniui Lauko Kempingas Kilimėlis Ultralight Nešiojamų Miega Trinkelėmis Žalia

€28.96

-29%

€40.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro čiužinys lova, oro lova, ultralight miega trinkelėmis inflat, čiužinys lova, pilna stovykla-lova, kempingas colchon, matress, kempingas palapinė pripučiamas čiužinys, stovykla čiužinys, oro akvariumas siurblio.

Lauko Veikla: Stovykla

Pagal Pripučiamos Režimas: Built-in Pripūtimo Siurblys

Modelio Numeris: Oro Lova

Dampproof Kilimėlis, Tipas: Čiužinys

Svoris: 1.2 kg

DAUGIAFUNKCINIS, KOMPAKTIŠKAS IR LENGVAS: Kempingas miega mygtukai yra itin lengvas, nedidelis, puikiai tinka vidaus/lauko miega.Šis miego kilimėlis puikiai tinka namų, automobilių, kempingas, žygiai, ir net plaukti.

LENGVA IŠPŪSTI: Su nauja technologija iš mūsų miega trinkelėmis, kiekvienas gali išpūsti miego kilimėlis be jokių problemų, net ir vaikai.Tik pūsti orą į miego pagalvėlę, dėti ant jo koją.

PUIKIOS KOKYBĖS: Mūsų miega kilimėlis bus apsaugoti savo kūną nuo šalčio & karšta, purvo & diskomfortą.Nėra kenksmingų cheminių medžiagų, ir turi šilumos ir vandens savybės.

Pavadinimas:Kempingas Čiužinys su Vidiniu Oro Siurblys

Svoris:1.2 Kg / lb 2.64

spalva:Žalia+Pilka

Medžiaga:PVC

dydis:Ilgis 190* plotis 60* storis 12cm

Pakuotės Turinys:

1* pripučiamos pagalvėlės

1* saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pagal Pripučiamos Režimas Built-in Pripūtimo Siurblys
Lauko Veikla Stovyklos
Medžiaga Aliuminio Plėvelė
Dampproof Kilimėlio Tipas Čiužinys
Modelio Numeris Stovyklavimo Kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai