Fotografija Apšvietimas Rankinei Light RGB Fotografijos Spalvų LED Vaizdo Šviesos Lazdelė, Nuotolinio Valdymo pultas, USB 12 Lygių,8 Spalvų Režimu,1000LUX

€58.23

-29%

€83.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lord voldemort lazdelė, bankas galia, kroviklis piršto, talpa lauko elektros bankas, stebuklinga lazdelė, pelėsių, led vaizdo stick, spalvų led vaizdo šviesos, led neewer, žibintai su usb, led rgb juostos.

Fotografija Apšvietimas Rankinei Light RGB Fotografijos Spalvų LED Vaizdo Šviesos Lazdelė, Nuotolinio Valdymo pultas, USB 12 Lygių,8 Spalvų Režimu,1000LUX

Kai jūs imtis pic,ar norite turėti gerą šviesos, kurios gali padėti jums imtis graži pic?Norite spalvinga permainingi led žibintai?Atrodo ten norėdami pamatyti, kokios atsižvelgiant į~

Savybės:

【RGB Šviesos】Šios šviesos lazdelė su 7 spalvų temperatūros, 12 ryškumas režimai ir super šviesus funkcija su didžiausia 720 liumenų, šviesumą ir spalvų temperatūrą šis šviesos lazdelė gali patenkinti savo fotografija apšvietimo poreikius.Pridėti spalvų ir įdomus jūsų fotografija.

【Multi-naudoti】šviesos lazdelė yra 21.65"*1.26"*1.06" .Yra yra 1/4 standartinė veržlė skylę apačioje.Jis gali būti naudojamas ant trikojo arba šviesos stendas.Su nuotolinio valdymo pultu, galite reguliuoti ryškumą, lazda per 23 pėdų.Kad būtų labai patogios fotografuojant toli atstumo.

【Platus】Tinka fotografijos ir videografijos, kai šviesos nepakanka; lauko apšvietimo tamsioje aplinkoje ir rankinės, šviesos, koncertai ir kt.

【USB Įkrovimo】Įkraunama ir Ilgas darbo Valandas: Built-in 7.4 V, 2600mAH, Li-ion baterija, kurią galima įkrauti per USB.Gali dirbti iki 4 valandų nuolat po visiškai nemokamai.

【Delniniai bei Nešiojami】ergonomiškas dizainas leidžia viena ranka operacijos ir nereikalauja jokių papildomų montavimo priedai.Puikiai tinka kelionės.

【Atminties Funkcija 】šviesos liks režimą galite nustatyti, kada paskutinį kartą, kai jį įjungsite, ne daugiau bėdų, norėdami pereiti atgal.

【Dviejų rūšių operacijos 】Dviejų rūšių operacijos palaiko mygtukas ant šviesos ir belaidis nuotolinio valdymo pultas, lexible ir patogu naudoti.

【USB Įkrovimo 】Ateiti su USB įkrovimo lizdas ir usb kabelį, jūs galite papildyti ją su galios banko ar kompiuterio, patogu naudoti.

【Profesional Akių Apsauga 】atsižvelgiant vadovas plokštė yra sudaryta iš PC medžiagos, geltonos ir baltos LED karoliukai, nr. brūkštelėjimas, nulis-spinduliuotė, šešėlius arba labai, lengva jūsų akis.

【Platus】Created keli naudoja fotografijos ir kiti lauko naudoti Nešiojami ir lengvas, ateiti su carring krepšys, lengvai pasiimti su savimi bet kur.Handheld led light stick", taip pat gali būti naudojamas kaip ourdoor kempingas šviesos, žygiai šviesos ot avarinės šviesos.

Specifikacija:

Apšvietimo Šaltinis:204pcs CRI>95

Spinduliuojantis Spalva:Balta skrydžių,Šiltai Balta,Raudona Šviesa,Žalia Šviesa,Mėlyna Šviesa,Raudona+Žalia Šviesa,Raudona+Mėlyna Šviesa,Žalia+Mėlyna Šviesa

Ryškumas:1000LUX(0,5 m)

Įvestis:DC5V/2A(maks.)

Built-in Baterija:2600mAh 7.4 V 19.2 WH

Galia:9W(Maks.)

Dydis:550*29*35 mm

CRI RA>95

Kūno Spalva:Juoda+Balta

Medžiaga:ABS+Alumium

Sertifikavimas:CE, ROHS, FCC

Pakavimo detalę:

Spalvos Langas*1

Lempos*1

USB*1

Instrukcija*1

Funkcija 10 Atsparus vandeniui filmas šviesos
4 funkcija Profesinės Fotografija Šviesos
Funkcija 12 RGB Šviestuvai
USB Įkrovimo Taip
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Prašymas Skubios pagalbos, Fotografijos, šviesos, Vaizdo shotting
Atsparus vandeniui Taip
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Funkcija 11 Filmo šviesos
3 funkcija RGB Vaizdo Lemputė
Spinduliuojantis spalva RGB
Baterijos įskaičiuotos Taip
Funkcija 9 nešiojamų led vaizdo šviesos
Sertifikavimo FCC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Pavadinimas RGB Fotografijos Šviesos Lazdelė
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Ryškumas 1000lux
Baterija 2600mAh ličio baterija
Apšvietimo Atstumas < 50 m
pritemdomi Taip, lygiai 12
2 funkcija Vandeniui Led Šviesos Fotografija
Modelio Numeris RGB LED Blykste Šviesos Lazdelė
Funkcija Galia Bankas
Paramos Dimeris > 8 failai
Funkcija 7 fotografijos lempa
Funkcija 6 Vaizdo Fotografijos Lempa
spalva mėlyna
Galia 9W
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Funkcija 5 USB Įkrovimo Kino Apšvietimas
Funkcija 1 Skubios Fotografijos Šviesoje
Zoom No
Sniegas 1000
CRI 95
Prekės Pavadinimas DINGDIAN LED
Funkcija 8 LED Vaizdo Šviesos
Blykstės Tipas Fotografijos šviesoje
BMT 3000-6500k
Elemento Tipas Žibintai
Modelio LED Karoliukai Kita
Įkroviklis Daugiafunkcinis Įkrovimas

Panašūs produktai