EWeLink ES/JK 1/2/3 Gauja Vieno Gaisro Vielos Touch Perjunkite Wi-fi Smart Switch Sienų apšvietimo Jungiklis Touch Panel Dirbti Su "Amazon" Alexa

€3.44

-40%

€5.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 220v led panel, sonoff perjunkite wi-fi, perjunkite wi-fi, pritaikyti wifi, vielos sienos jungiklis, katilo jungiklis, perjunkite touch wall, mygtukas swich, puodelis iš nerūdijančio plieno, sensir belaidžio tinklo jungiklis.

Aprašymas:

Saugus Naudoti: Elegantiškas ir saugos, kaip ji patvirtina stiklo kristalų skydelio ir antipirenas PC substratą, atsparus vandeniui , drėgmei atsparus ir ugniai atspari išvengti elektros smūgio rizika.

Smart Wi-Fi "Touch Panel Sienos Jungiklis, jūs galite kontroliuoti su šviesos vistiek, per Andrio/IOS išmaniuoju telefonu , Darbas su "Amazon" alexa.

BALSO KONTROLĖ: Naudoti "Smart Gyvenimą" įgūdžių Alexa App kontroliuoti elektros prietaisus, su savo balsu.

Tvarkyti Namų Nuotoliniu būdu: iš Karto Kontrolės įtaisai, prijungti prie Smart Plug ir kur turite Internetą, naudojant nemokamą programėlę ant savo išmaniųjų telefonų, Mėgautis ramybę, patikrinti savo prietaisus nuotoliniu būdu ir visada ateina namo į gerai apšviestą namą

LAIKAS FUCTION: Tvarkaraštis pažangi Wi-Fi šviesos jungiklis automatiškai power electronics įjungti ir išjungti pagal konkrečias laiką, jūs nustatyti; Energijos taupymo pašalinti nereikalingą budėjimo galia ir užkirsti kelią per didelė įkrova ir perkaitimo išsaugoti savo elektros sąskaitas ir išplėsti produkto gyvavimo.

Pastabos: Kai LED,prietaisas yra "online", prašome uždaryti eWeLink ir iš naujo atidaryti.Jungiklis turi būti tiekiama per Lin(live input) ir Nin(netual įėjimo).O Lout yra tiesioginis išėjimas. (Pirmą naudoti : Jei negalite prisijungti prie tinklo, išjunkite prietaisą, paleiskite jį iš naujo, arba iš naujo įdiekite PROGRAMĄ.Jei turite kokių nors klausimų, prašome kreiptis į pardavėją.)

Prašome patikrinti, ar šie daiktai prieš naudojantis įranga: išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio yra prijungtas prie 2.4 G WIFI tinklo, gali prisijungti prie Interneto, ir signalas gali būti per silpnas!

Naudoti mobilųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį su "android" sistema, sistema turi būti 4,0 arba vėliau.

Jei naudojate "iphone" ar "iPad", jis turi būti suteikta prieiga prie "APP store" ir atsisiųsti PROGRAMĄ.

Jei bevielis maršrutizatorius turi nustatyti MAC adresų filtras, prašome maršrutizatoriaus išjungimas MACaddress filtravimo funkciją pirmas.

Techniniai duomenys:

Paslauga Gyvenimo:Daugiau nei 100 tūkst. kartų

Tipas: Smart Wall Šviesos Jungiklis

Darbinė Įtampa: AC 110-240V 50/60Hz

Radijo Dažnis: 2.4 G

Budėjimo Galia: ≤0.2 W

Belaidžio Diapazonas: patalpose≥8m

Veiklos, Susijusios Drėgnis: 5-95%

Apkrovos Riba: 5-1000W/gauja (Pastaba: Galia apkrovos turėtų būti mažiau nei 1000W/gauja, jei ji naudojama LED ar energiją taupančiomis šviesos.)

Mygtukas: jutikliniai Mygtukai (capacitive)

Laido Jungimas: Vienos Live Wire

Matmenys: 2.83x4.72x1.61inch

Sertifikavimas: FCC.CE.RoHS

Korpuso Medžiaga:antipirenas medžiagos,grūdinto stiklo medžiaga

Pakuotė:

1 X Touch " WiFi Smart Switch Modulis

1 X Greitas Montavimas Vadovas

2 X Varžtai

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce

Panašūs produktai