Rudenį, Žiemą Naujas Moterų Kawaii Varlė Animacinių Filmų Spausdinti Hoodies Atsitiktinis Streetwear Prarasti Juokinga Kontrasto Spalvų Spliced Fleece Series

€9.99

-28%

€14.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juokinga formos hoodie, hoodi, mielas hoodi, anime prakaito įdomus, kawaii palaidinukė, varlė hoodi, long hoodie varlė, harajuku kawaii, varlė skrybėlę, hoodi kawaii.

1.Savybės: 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės Pastaba: Drabužių laisvas stilius, madingi ir patogus.Drop laivyba yra vertinama labai palankiai, mes ne pridėti bet kokią informaciją ar skelbimą sklypas.Produktas visada yra sandėlyje. 2.Dydis:(cm/colių) Lyginant savo drabužių, kurių dydis yra labai paprastas būdas žinoti, jei ji jums tinka. (Vertinimo skirtumas nuo 1 - 3cm,pls įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šį rinkinį.Visi matavimai yra cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių) *Pastaba: drabužių dydžio informacijos nuoroda tik.Kūno tipų, matavimai ir specialius gali šiek tiek skirtis dydžio.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali šiek tiek skirtis nuo realios, nes kompiuterių monitoriai yra ne kalibruotas pačiu būdu.Pastaba: Azijos dydis yra vienu dydžiu mažesnis nei JAV/Europos dydžio.(1inch=2,54 cm)

Apykaklės Su gobtuvu
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Hoodies
Sezonas Žiemos
Prekės Pavadinimas HuaQiGuo
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris Megztinis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Puloveriai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Vilnos
Svoris 0.4kg
Amžius Amžius 18-35 Metų
Su gobtuvu Taip
Drabužių Ilgis Reguliariai
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Stilius Reguliariai

Panašūs produktai