Už prieinamą kainą Vaivorykštė Drugelis Merginos Tutu Suknelė su Sparneliais ir Lankelis Princesė Pasakų Vaikams Birthday Party Dress Up Tutu Kostiumas

€10.12

-50%

€20.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pasakų kostiumas mergaitei, gėlių suknelė, alavo suknelės, afrikos dashiki maxi suknelė, princesė vaivorykštė suknelė mergaitėms, rubu vaikams suknelė, puras kostiumas vyrams, suknelė mergaitei, tutu sijonas, gimtadienis suknelė mergina.

Tegus Dydis Vaikas Dydis Ilgio, Amžius, Aukštis, Viršuje S 2T/3T 75cm 2-3years 95-105cm - M 4T/5 90cm 4-5years 105-120cm - L 6/7 100cm 6-7years 120-135cm - XL 8/9/10 110cm 8-10years 135-155cm - 1. Standartinis Ilgis Matavimai - Pažasties iki apačios suknelė 2. Į Nėrimo vamzdžių viršus yra nemokama dydis, rodo, krūtinės apimtis nuo 40-70cm dėvėti,Jei jie nėra tinkami,plese susisiekti su mumis už užsakymą. 3. Siūlomas amžius ir aukštis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. 4. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.Prekės Duomenys: 1. Gražus Rankų darbo Tutu Suknelė deluxe komplektą įeina suknelė, drugelis ar pasakų sparnus, fėjų lazdelės ir lankelis, idealiai tinka jūsų mažoji princesė! 2. Ryškiai Rožinis nertas viršus su dvigubu sluoksniu tiulio sijonas gražus, ryškių atspalvių rožinė, žalia ir mėlyna!Spalvingas blizgučiai tiulio pridūrė, kad ši suknelė sparkle! 3. Yra Gražių Gėlių ar Prašmatnus drugelis pleistras ant pasiūtas viršuje, jūsų mažylis jausis kaip drugelis princesė! 4. Sparnai: sparnus, yra ne prie aprangos, jie turi dvi elastinės juostos ir jūs galite įdėti juos kaip kuprinė 5. Mielas fėja lazdelę ir lankelis pagamintas, kad atitiktų,tiulio atitikimo suknelė sukuria papildomų poof ir sparkle. 6. Ši suknelė būtų perfect Helovinas kostiumai, gimtadienius, puošniai Apsirengti, Puras, ir daugiau.PASTABA: 1. tam puikiai tinka, prašome priemonė aplink plačiausią jūsų vaiko krūtinės. 2. Gali būti pritaikyti įvairaus dydžio ir spalvų.Q: Kaip pasirinkti dydį?Prašome patikrinti dydžio diagramos rimtai prieš pateikdami užsakymą, jei nesate tikri, pls susisiekti su mumis.Dėl vadovo matavimo ir skirtingų partijų, tai gali būti 2-3cm dydžio skirtumas.Q: Individualų užsakymą, yra priimtina?A: Taip, Visiškai priderinama!galime padaryti prekes bazės dėl savo nuotrauką/sketch/dizaino piešimo ir kt.Q: Didmeninė ir Drop laivyba yra ir pasveikino?A: Taip!Didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Q: turiu mokėjimą, kada galiu tikėtis, kad mano straipsniai bus parduodama?A: Po to, kai jūsų mokėjimas buvo baigtas, mūsų sandėlio pristatys savo paketą per 1-5days darbo dienų.Bet skubius užsakymus, pls, kad dėmesį ir pranešti mums.Mieli draugai, ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje, Pasveikinti savo tyrimą, norėdamas patikrinti mūsų kokybės.Mes visada tikimės, kad suteikti jums geriausia pirkimo patirtimi ir plėtoti win-win, ilgalaikius ir draugiškus santykius, bendradarbiavimo su jumis.

spalva vaivorykštės spalvos
Prekės Pavadinimas keenomommy
Gali būti pritaikyti taip,gali būti pagrįsti savo prašymą, spalva ir dydis
Rankovės Stilius Reguliariai
mergaitės vardas Vaivorykštė Drugelis Merginos Tutu Suknelė
Suknelė Audinio Tipas JAV tiulio
Modelio Tipas Gėlių
Proga Halloween kostiumai, gimtadienius, puošniai Apsirengti, Puras, ir daugiau.
Apykaklės Įgulos Kaklo
Vaikai Kostiumas Amžiaus grupėje 2-10 Metų Mergaitėms
Apdaila Appliques
Modelio Numeris TS298, Vaivorykštė Drugelis Merginos Tutu Suknelė
Sezonas Pavasario,Vasaros,Rudens,Žiemos,Visais metų laikais
Built-in Liemenėlė No
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga Vienspalviai voile
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Siluetas Kamuolys Suknelė
vaikai suknelė funkcijos 1 Gėlių ar pleistras pridėta suknelė viršų
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Stilius Princesė Pasakų Tutu Suknelė su Sparneliais ir Lankelis
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis Merginos
mergaičių suknelė funkcijos 2 blizgučiai tiulis, kad ši suknelė sparkle

Panašūs produktai