Sulankstomas Virtuvinis Skaitmeninis Termometras Vandeniui Maisto Termometras Zondas Mėsos Kepsnys GRILIS Temperatūros Indikatorius GRILIS Virtuvės Reikmenys

€5.72

-28%

€7.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laipsnio indikatorius, GRILIS, skaitmenų mėsos termometras, GRILIS Skaitmeninis Termometras, virtuvės termometras, kepsnys, Turkija, mėsos kepsnys, Buityje termometras, blynai.

Apžvalga:

Šis zondas termometras yra daugiafunkcinis ir funkcijos greitas temperatūros matavimo, mažos energijos sąnaudos, didelis stabilumas, aukštas tikslumas, kompaktiškas ir patogus.

Savybės:

* Jis gali matuoti temperatūros diapazonas 0-200℃, geras matavimo gėrimų ir mėsos.

* Palaiko automatinis išjungimas, į energijos taupymo režimą, ilgą tarnavimo laiką.Taip pat, jis turi temperatūros atminties funkcija.

* Su dideliu ekranu ir tikslias matavimo, lengva ir aišku, skaityti.

* Sulankstomas, pakankamai mažas, kad įdėti į kišenę, kai jo nenaudojate.Kai prasidėjusios, tai pakankamai ilgai, kad būtų išvengta deginant jūsų rankose.

* Zondas priima 304 nerūdijančio plieno medžiagos, netoksiškas ir beskonis, patvarus naudoti.

* Atsparus vandeniui dizainas, jis gali visiškai sugerti vandens, lengva valyti (bet ne mirkti per ilgai).

Techniniai duomenys:

Naudojimas: Skystį, vandens, pasta, duona, mėsa, aliejus, sirupas

Matavimo Temperatūra: 0-200°C

Maitinimas: 1 x CR2032 (Komplekte)

Zondas Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Zondo Ilgis: 13.6 cm/5.4

Spalva: Sidabrinė

Dydis: Apytiksl. 17.5*4.0*1.4 cm/6.9*1.6*0.6 į

Svoris: 60 g/oz 2.11

Paketų Sąrašo:

1 * Maisto Termometras

1 * Naudotojo Vadovas

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Modelio Numeris Virtuvės termometras
Termometras Tipas Skaitmeninis
Medžiaga Metalo
Tipas Buitiniai Termometrai
Produkto Tipas Termometrai
Kilmės KN(Kilmės)
Termometras Naudoti Virtuvės Termometrai
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai