Creative Muzikos Stiliaus Smuikas Gitara Keramikos Puodelis Kavos, Arbatos, Pieno Atitolinti Puodeliai Kavos Puodelis su Rankena Naujovė Dovanos

€8.23

-0%

€8.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekologinio, ryšiai puodeliai, kavos rinkinys, harri poteris puodelis, coffe puodelis arbatos puodelio, kavos puodelis, profesinės smuikas, mirti arbata, cosplay peliukas, lui kavos.

24 Modelius Naujovė, Gitara, Keramika Puodelio Asmenybės Muzikos Pastaba Pieno, Sulčių, Citrina Puodelis Kavos, Arbatos Puodelio Vandens Home Office Drinkware

Savybės:

Spalva: balta Dydis: 11cm * 10.5 cm * 7.5 cm Tinka: Kava, arbata, vanduo, citrinų, pieno, vaisių sulčių, gėrimų ir t.t. Medžiaga: keramika

Pakuotė:

1 x naujovė gitara rankena keramikos taurė

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Raktinis žodis Muzikos Įrašus Puodeliai
Sertifikavimo SGS
Drinkware Tipas Puodeliai
Medžiaga Keramikos
spalva 24 Modelius galite pasirinkti
Priedai Nė Vienas,
Stilius Asmenybė
Dydis About 11cm * 10.5cm * 7.5cm
Naudojimas Kavos, Arbatos puodelio
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka Sultys Su Citrina Puodelis
Naudoti Naujovė Gitara, Keramika Puodelio
Keramikos Tipas Molis
Tipas Kavos Puodeliai
Funkcija Apelsinų Sulčių Taures
Modelio Numeris muzikos instrumentas rankena puodeliai
Drop laivyba Parama
Privalumas Asmenybės Muzikos Pastaba Puodeliai Pieno
Formos Rankena
Specifikacija 1

Panašūs produktai