DIMANAF Moterų Kelnės Plius Dydis Džinsinio Džinsus Kratinys Haremo Kelnės Kelnės Moteriška Elastinga Juosmens, Palaidi Atsitiktinis Mėlynos Kelnės Kišenės

€19.77

-33%

€29.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jogger moteris, jauni ponios džinsai, mėlyna vasaros suknelė, kratinys įrankis, jogger ziajać, džinsai kailio kratinys, vyrų kelnės, ziajać kratinys, jean, boyfriend džinsai mergaitei.

1. Visi produktai yra griežtai patikrinimas, siekiant įsitikinti, kad visi yra geros kokybės iki laivybos išvengti bet kokios kokybės problema. 2. Jeigu jums netinka elementą, kai jūs gaunate, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Tačiau pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3. Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Prašome don ' t leave us neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos, susisiekite su mumis problemoms spręsti, visų pirma, mes išspręsti problemą ir suteikti jums patenkinti sprendimas, ~~, Ačiū!!

Amžius Amžius 18-35 Metų
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Medžiaga Medvilnės
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas DIMANAF
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Spliced
Modelio Numeris --
Priekiniai Stilius Butas
Audinio Tipas Broadcloth
Juosmens Tipas VIDURIO
Tinka Tipas Laisvas
Ilgis Ankle-Length Pants
Ziajać Stilius Haremo Kelnės
Stilius Atsitiktinis
Sezonas Pavasario/Rudens

Panašūs produktai