Pritaikymas PVC Šaldytuvas Magnetai Custom Jūsų Asmeninio Dizaino Verslo Logotipas, Magnetiniai Lipdukai Didmeninė ypatingo

€87.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arklių magnetas, didelis custom šaldytuvas magnetas, konstruktorius magnetas, magnetas neodimis, visos šaldytuvas, custom šaldytuvas magnetai švietimo, mano šaldytuvas, vyras šaldytuvas, custom šaldytuvas magnetai valdyba, Skrynelė.

Prekės Informacija

Pavadinimas: Nestandartinių Gaminių

Kiekis:500pcs/kiekvienas dizainas

Medžiaga:PVC

Svoris: priklauso nuo dydžio

Mes specializuojamės gaminti PVC medžiagos, produktų, pvz., šaldytuvo magnetų, segių, batų pakabukai, keychains, žymos, pieštukų rėžtuvės, pakabučiai, karoliai.Jei turite bet kokių poreikių, pls nedvejodami kreipkitės į mus.DUK Mūsų MOQ yra bent 500pcs kiekvieno stiliaus .Pelėsių mokestis yra USD35-USD50 ( priklauso nuo dydžio ir Storio).Vieneto kaina USD0.14-0.40 ( taip pat priklauso nuo dydžio ir Storio).Daugiau informacijos pls palikti laiškus.Tikiuosi, kad gali daryti verslą su jumis!Ačiū.

Pristatymas

1. Jei nurodymas yra daugiau kaip $120, sklypo bus išsiųstas jums DHL.Jei esate susirūpinę užsakymą, mes taip pat tiekimo EMS, epacket, Kinija Paštu.

2. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Čilėje, Kolumbijoje ir kt.jei jūs adresas yra nuotolinio rajone, DHL rutinos, gal jums reikia papildomai mokėti(USD35-40) už jį.

Specifikacija Multi-piece Package
Lapo Dydis Vidutinis
Modelio Numeris kaip jūsų pasirinkimas
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Tipas Šaldytuvas Magnetai
Magnetinis Lipdukas Stilius Formos
Amžius > 3 metų
modelis Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai