Beadia 1500pcs Aukso/ Sidabro/Rodis/KC Auksą, Padengtą Kamuolį Galva Smeigtukai 0.5x25mm Papuošalai Išvados

€3.89

-5%

€4.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spalva žiogelis karoliai, 8215 žiūrėti, ženklelis skate, mechosen, granulių, apyrankė rodis padengtą, kawaii cabochan, vyrai punk žiedas, 001 mus, amerikos pin.

Prašome atkreipti dėmesį : 1.prekės bus išsiųstos per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $7. 2.Jei jūsų užsakymo suma pagal $7 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai . 3.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express. 4.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite.Po pristatymo laikas paketas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius---- 16 - 60 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu-- 10-45 darbo dienų E-Pakelis--- 5-25 darbo dienų EMS---5-12 darbo dienų DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 darbo dienomis Produktų Ekranas :

3-5 dienos

www.dhl.com

UPS

Apie 3-5 dienos

www.ups.com

EMS

Apie 5-7 dienas

www.ems.com

Kinija Paštu Oro

Apie 15-25 dienų

www.intmail.183.com

HKPOST

Apie 15-20 dienų

www.hongkongpost.com

Jei jums reikia bet kokios palankios kainos, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis.

PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius ,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas !Visi elementai turėtų būti vežamos į www.adeira.lt patikrinti adresą.

Jei esate ne laimingas su elementą, dėl bet kokios priežasties, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už grąžinimas prekių.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums į 12 valandų.

Dėkojame už jūsų apsilankymas

Metalų Tipas cinko Lydinys
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Ilgio 0inch
Papuošalai Išvados Tipas Pins & Adatos
Elemento Plotis 0inch
Elemento Aukštis 0inch
Modelio Numeris KN-FZD004-01
Medžiaga Metalo
Produkto Savybės Už "PASIDARYK pats"
Prekės Skersmuo 0inch
Prekės Pavadinimas Beadia
Prekės Svoris 116g
Dydis 0.5*25mm

Panašūs produktai