Ilgas Vakarines Sukneles 2021 Nekilnojamojo Mėginio Liesas Juoda China Afrikos Moterų Blizgančių Šalis Oficialią Vakaro Suknelės

€118.10

-16%

€140.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė moteris, vakaro suknelės ilgio prabanga 2020 šalis suknelė, juoda suknelė ilgai, šokių šalis suknelės moterims vakaras, suknelė om moteris, lo vakare gown, china skaidrus suknelė moterims vakarėlis, oficialų suknelė, vakaras vakarų chalatai, juoda suknelė moterims.

D.u.k K: ar aš galiu grąžinti arba atšaukti suknelė, jei aš galiu pakeisti mano protas?

A: Net standartinio dydžio suknelės yra pagaminti pagal užsakymą kiekvienam klientams.Vartotojo pobūdis, mūsų suknelės-tai mūsų panaikinimo .taigi, svarbu kad atsargiai.Q: aš esu susirūpinęs dydžio ir tikslaus dydžio ir tinka suknelė.Kaip galiu būti tikras, kad siekiant tinkamo dydžio ir tinka?

A: Palyginkite savo unikalų matavimai su Mūsų Kompanija matavimo vadovas, naudokite mūsų pagaminta pagal užsakymą modelis, kuris leidžia mums, kad jūsų suknelė, remiantis savo tikslus matavimai, a-custom-fit suknelė.Q: aš galiu, kad ši suknelė skirtingų stilių/audinys/ilgis?

A: Kiekviena suknelė yra kruopščiai priderinti ir tiksliai, ką jūs matote nuotraukoje, ir, deja, mes negalime pakeisti stilių, ilgis ar medžiagos jokiu būdu.K: ar mano suknelė tiksliai atitinka spalva, matau savo svetainę?

A: gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp faktinės suknelė spalva ir tai, ką matote nuotraukoje, priklausomai nuo jūsų kompiuterio monitoriaus ekrano parametrai.

Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Proga Oficialus Vakaras
Audinio Tipas china
Talėja Natūralus
Apdaila Blizgučiais
Medžiaga Satin
Mados Elementas Cut-out
Prekės Pavadinimas RSVPPAP
Traukinys NĖRA
Rankovės Stilius Rankovių
Built-in Liemenėlė Taip
Siluetas Tiesiai
Modelio Numeris ilgą vakarinę suknelę
Tikrasis Vaizdai Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Iškirpte Brangioji
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Panašūs produktai