Con BroadLink RM4C Pro Universalus Nuotolinio Belaidžio Infraraudonųjų SPINDULIŲ ir RF Smart Hub, Dėl Alexa & "Google" Asistentas, IFTTT

€26.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: broadlink rm 4 pro, smart zigbee, kamera broadlink, ifttt wifi, mando " smart hub, ir akis, variklis sūpynės, ax3 huawei, broadlink, programuotojas alexa.

BroadLink BestCon RM4C Pro IR&RF Universalus Nuotolinio

• Remti RUSIJOS (433MHz fiksuotojo kodas) kontroliuojamų įrenginių, tokių kaip užuolaidos/atspalvių varikliu, projektorius ir šviesos jungiklį; • Remti 50,000+ IR kontroliuojamas prietaisai, tokie kaip TELEVIZORIUS, STB, DVD, Oro kondicionierius, Ventiliatorius, Vaizdo įrašymas, Garso ir daugiau. • Didelis IR duomenų bazės apie debesis, kuris apima 98% infraraudonųjų SPINDULIŲ nuotolinio valdymo funkcija ir yra nuolat atnaujinamas. • Sužinokite antkaklio, jei nėra prieinamas debesis duomenų atitikimo su tam tikrų prietaisų modelį. • Keli laikmačiai ir scenos jūsų prietaisų.

Balso Kontrolė

Veikia su Alexa " ir "Google" Asistentas pridėti hands-free valdymas balsu savo IR aparatus tiesiog pasakyti "Alexa, įjunkite TV" arba "Ei, "Google", savo ruožtu, oro kondicionierius.

Viskas Viename

Kančios, skausmai per daug pilotų?Pridėti neribotą IR/RF prietaisai ir griovys visi jūsų nuotolinio valdymo pultais.

Valdymas iš bet Kur

Padaryti jūsų gyvenimą daug patogiau ir protingiau.Kontroliuoti savo namų apyvokos bet kur, bet kuriuo metu.Įjunkite Oro Kondicionierius, apie savo kelią namo ir jaustis patogiai, kai atidarote duris.

Tvarkaraščius ir Laikmačiai

Ne daugiau trūksta bet esminis žaidimai.Suplanuoti laiką taip, kad įjungti arba pakeisti savo TV prie bet kokio kanalo, kurį norite žiūrėti savo mėgstamiausia žaidimo laiku.

Pasidalinti Džiaugsmu su Šeima

Tiesiog pasidalinti savo prietaisą su kitais šeimos nariais ribotos teises ir leisti jiems smagiai mėgautis pažangesnių būdų gyvenimo kartu.

Preset Scenos

Pritaikyti įvairių scenų su vienu pelės mygtuku spustelėkite parinktį miego scena, ryto arenoje, toli scena ir daugiau.

Veikia su IFTTT

Palaiko IFTTT sukurti daugiau įdomus patirtimi su kitų programėlių ir įrenginių.Įjunkite TELEVIZORIŲ į savo mėgstamą kanalą automatiškai, kai "Google" žemėlapyje aptinka, kad jūs atvykstate namo.

Infraraudonųjų Spindulių Valdymo Diapazonas 8 metrų
Svoris 130g
Prekės Pavadinimas broadlink
Ryšio režimas, Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 Ghz)
Infraraudonųjų Spindulių Kryptis 360 laipsnių
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Masto 1
Įėjimo Galia DC 5V 1A
Gyro No
Sertifikavimo CE, Rohs, FCC
Maksimalus Greitis Belaidžio
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Centrinis Dažnis 38k
Maitinimo Šaltinis AC100-240V AC
Matmenys 55mm*55mm*64.5 mm
Savybės Mirksi
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris RM4C Pro
RF 433/315 MHZ

Panašūs produktai