2019 naujas punktas hengelsport giliai nardymo crankbait sunku žvejybos masalas, jaukas, dirbtinių sunku masalas 70mm 17.5 g žvejybos bass

€2.37

-49%

€4.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medžioti namas suvilioti, didelės spartos tunų velkamosiomis jaukų, crankbait žuvys, hengjia suvilioti, 4 styginiai, giliai naras, žuvų liniją, Crankbait, robobait, bearking wobblers.

Markenname: medžioklė namas Kategorie: VILIOJIMO Menas: Kinstlicher Koder Ilgis: 70mm (2.76 in) Svoris: 17.5 g (0.0391 b) Spalvos: Įvairių spalvų pasirinkti, Medžiaga: ABS Plastiko Pakuotė: Plastiko maišeliai Akis: Ryškus 3D akis Tipas: Minnow Lūpų: Ilgai lūpų Pozicija: Vandenyno Roko Fshing

1. Klasikinis minnow stilius , 3D akis, lazerio poveikis žvynų, puikus efektas. 2. Specialių ilgai lūpų savybės stabilios veiksmų, kai velkamosiomis. 3. Super lygio ABS medžiaga leidžia stiprus ir kietas, prisidėti prie ilgai eksploatuoti. 4. Aštrus ir stiprus VMC(BKK) aukštų kabliukai.

Grįžti ir Grąžinti Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti, išimčių nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų informacijos.Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo pagal visus komponentus ir accessorics įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

12366413436050498

Medžiaga ABS Plastiko(nekenksmingas aplinkai)
Lūpos Ilgai Lūpų
Prekės Pavadinimas medžioti namas
Ilgis 70mm (2.76in)
Kategorijos SUVILIOTI
Svoris 17.5g (0.039lb)
Pakuotė plastikiniai maišeliai
Modelio Numeris LW111
Spalvos Įvairių spalvų pasirinkti
Tipas MINNOW
Akis Ryškus 3D Akys
Pozicija Vandenyno Roko Fshing

Panašūs produktai