5vnt/daug MCU-219 INA219 I2C Sąsaja Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės Maitinimo Stebėsenos Jutiklio Modulis Arduino

€9.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nano arduino projektai, arduino r3, arduino m0, arduino pro, arduino, srovė dc jutiklis, ina3221, salė, Srovės Jutiklis, ekranas i2c.

CJMCU-219 modulis su I2C sąsaja nulio dreifas ir dvikryptė srovė/galia stebėsenos ir kontrolės integrinių grandynų (IC), toliau plėsti TI energijos taupymo elektroninių produktų.INA219 turi pramonės kuo tiksliau ir mažo dydžio, gali ne tik stebėti slėgio sumažėjimas dėl šunto varžos, jutimo perstūmimo maitinimo įtampa, tuo pačiu metu, taip pat gali apskaičiuoti galia.Prietaisas priima SOT23 pakuotės, bet dėl serverio, nešiojamasis kompiuteris, maitinimo, baterijos valdymas ir skaitmeninis elektrinių transporto priemonių ir telekomunikacijų įranga, matavimo gripo teikti mažos, mažos sąnaudos sprendimas.

INA219-40 c iki + 85 c temperatūra ir gali suprasti, didžiausia paklaida 1% tikslumo, didžiausia kompensuoti 100 uV.Privalumas didelio tikslumo produktas derinyje su 12 rezoliucija, gali padėti klientams kiek įmanoma, sumažinti slėgio sumažėjimas dėl šunto varžos, kuri gali sumažinti galios nuostolius ir elektros energijos vartojimo ir taupymo laive vietos.Prietaisas epas 26 autobusų įtampos diapazonas 0 V + V.

INA219 kitos svarbios funkcijos apima:

Kalibravimo programuojamus registrus, gali tiesiogiai skaityti jo matavimo vienetas yra amperas srovės ir galios vatais skaityti.

Kiek 128 ėmimo vidutiniškai, siekiant realizuoti filtras, triukšmo aplinkoje.

I2C sąsaja, buvo nutrauktas, ne tik gali išvengti autobusų užraktą, bet taip pat gali suteikti didelės spartos režimą, patenkinti bendravimo reikalavimus iki 3.4 MHz.

Visos funkcijos yra remti programinės įrangos programuojami INA219.

Naudojant vieną maitinimą, darbo įtampa nuo + 3.0 iki + 5.5 V.

sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas SINGLIAN
Tipas Loginės Mikroschemos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CJMCU-219

Panašūs produktai